Kaip 2 lygiagrečiai 2 24LC256 EEPROMS

P

prinsloo

Guest
Mieli draugai
Ar žinote, kaip lygiagrečiai 2 ar daugiau 24LC256 serijos EEPROMS?
Man reikia daug atminties saugoti duomenis už pic projektą
mk2 pic skaitiklis.

Ačiū

Lygiagrečiai su I2C kaiščių ir sukonfigūruoti adresą smeigtukai (1-2-3) įvairių adresų 2 lustai.Galima prijungti iki 8 prietaisai lygiagrečiai.

Į sveikatą
sda

Arba vietoj jo naudoti 24LC256s galite naudoti 24FC512, 24FC1024 arba 24FC2048 tt
Kiekvienas iš dvigubinamas pajėgumus ankstesnį lusto ir jie taip pat gali būti prijungtas lygiagrečiai (SDA, SCL) komplektais iki 8 (A0, A1 ir A2) ..

Labas

Kodėl jūs naudojate 24xxx atminties naudoti M25Pxx iš SENT arba Atmel iki 8 MB atminties naudojant SPI nuosekliosios magistralės

www.ST.com arba google for M25P10

All the bestBobi

Mieli draugai
Aš galiu, t, atrodo, kad rasti I2C pin.Pins pažymėtus yra taip-1-A0 ,2-A1 ,3-A2 ,4-GND ,5-SDA ,6-SCL ,7-WP, 8 - VE. ( EPE mag Feb05).
Taip pat reikia pakeisti PIC. ASM failą įrašyti į teisingą adresą 24LC256, ir aš nežinau how.File yra sudėtingas mano per mažai informacijos apie PIC programavimą.
Linkėjimai

1-A0 ,2-A1 ,3-A2.yra Adresas
nuo 000 iki 111, kad 8 eeprom įmanoma

Jei aš suprantu teisingai aš turiu prijungti A1 A1 A1 DĖL 3 lustai kartu? Kaip kontroliuoti raštu lustuose-metu programa, skirta pic nustatyta "permesti"

prinsloo rašė:

Jei aš suprantu teisingai aš turiu prijungti A1 A1 A1 DĖL 3 lustai kartu? Kaip kontroliuoti raštu lustuose-metu programa, skirta pic nustatyta "permesti"

Cituoju "atminties kontroliuoja pic kaišteliai RC3 (laikrodis) ir RC4 (duomenis). Duomenys perduodami serijiniu atsako į laikrodį signal.Data Kaisčiai yra dvipusis ... Atmintis atvertas cycliclly, įrašymas į atminties bytes nuo 0 iki 32K, tada apvirtus nuliui, tada įrašas per praėjusius atminties, iki 32K vėl, ir taip on.To išlaikyti programos paprastumo atžvilgiu apsivertus punkte, skaičių baitų kiekvieno mėginio buvo ne "turas "dvejetainis skaičius 16 ,.... Į kiekvieną minutę intervale du baitai įtampą yra įrašomi du baitai kiekvienam tiek dabartinės kanalai, dviejų baitų kairėje over.To vienas iš jų yra užfiksuotas" vėliava ", kuris rodo, kokia punktas į atmintį skaičius nustatomas nulis ir ignoruojamos. "
Aš paveiksle 5.1, nustatantį įkeltas Microchip ir duomenų sheet.Do aš pakeisti. Asm byla dėl pic žinoti, kad ji turi parašyti tam tikrą adresą?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ar niekas, kad gali padėti man su mano problema? Ar tai įmanoma, tik sunku pakeisti. Asm failą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back