Kaip žiūrėti meno wotk failą gerb priemonė

N

Neena

Guest
Labas,

Kaip žiūrėti meno wotk failą gerb priemonė
. meno byla vyksta Allegro.
gali kas nors man padėti

apie ....

I
don't know Allegro bet pabandykite eksportuojančios arba taupymo kolekcija GERBER failus - vieno sluoksnio.

Max Neena,

Pabandykite GerbMagic.

http://www.bronzware.com/GerbMagic/index.htm

Aš niekada negalėjo gauti gerbmagic dirbti teisingai erelis gerbers.Jis visada gauna bent vieną apperture neteisingai (pvz., 10X per didelis).Pentalogic viewmate skaito juos teisingai.

Matau, kad. Meno allergo išplėsti už gerbers.pabandykite naudoti viewmate jų skaityti. http://www.pentalogix.com/

labas

kaip importuoti. meno failą išdėstymo plius

linkėjimai
......

NeenaParašytas po 2 minučių:Neena
i siūlyčiau thiers daug nemokama, kad galite peržiūrėti GERBER failus, mano officemate man duoti programinės įrangos pavadinimas gcprevue peržiūrai GERBER failą ir konvertuoti jį į PDF failągerai

Max Neena

Gerai, jei norite peržiūrėti GERBER duomenų išdėstymo plius turite lsession --- Įrankiai - Gerb įrankis option.Cilck atviras ir meniu "Failas" Gerb priemonė (pateikta madry) Eikite į Failo --- Atidaryti --- Ir vietą savo iliustracijų profilis ... Tiesiog pradeda .. ir jei NC Wiertarka bylas, taip pat galite peržiūrėti juos Gerb priemonė ....

I hope this helps
Dėkojame ir dėl
Ankush

hi Neena,

Kiekviename žiūrovas yra galimybė importuoti files.Check kad, ten r tiek methoda, autoamtic atrankos ir rankiniu būdu.
Su kad uj galima pamatyti meno kūrinius

hi Neena,
Jūs turite importuoti. meno failą galite tai padaryti automatiškai arba rankiniu būdu,
Jūsų problema gali būti išspręsta importuojančios jį rankiniu būdu, pasirinkdami importo iliustracijų galimybė nuo importo meniu.
jei vis dar yra problema, pabandykite nustatyti tuos pačius parametrus ir įrankiai ty priemonė, iš kurios gauna GERBER ir priemonė, kurioje esate viewwing į gebrer.
tikimės tai išspręsti jūsų problemą.

ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back