Kaip širdies plakimas skaitiklis darbo?

T

theasus

Guest
Aš negalėjo suprasti šios grandinės veiklos. Ar galite padėti man apie šios schemos detales?
hearthbeat_1797.jpg

, pirmas dalykas kerta omenyje, stūmimas pirštu sukels žvejybos laivai yra presuoti ir kraujo sustabdyti paprastai po, todėl spaudos daugiau, kaip rezultatas vertus spalva (arba suma, šviesos artimųjų mesti, bus pakeisti kiekvieną spaudos, širdies plakimas priežastis, todėl CDS, išmatuoti pokyčius ir sustiprina per 358. tik spėjimas, o ne tikri.

Tai yra stebėtinai paprasta grandinės. Aš taip pat manau, širdies plakimas padidėja kraujo pirštu, blokuoja daugiau šviesos. Photoresistor jaučia įvairaus šviesos ryškumą. Photoresistor varo skiriamasis, kuris varo kintamą įgyti op-amp, kuris vairuoja antrąjį op-amp sukonfigūruotas kaip lygintino kintamojo slenksčio. Jūs gausite kvadratinių 5V impulsų pin 7 kiekvieno širdies plakimas.

Šiuo grandinės filtras yra aukštos band pass filtras (dažnis = 7,2 Herz) Bet židinį ritmas apie 60-100 per minutę. Ir jis yra lygus 0,5 iki 1 Herz.How šį signalą perduoda filtras? Tiesą sakant, pagrindinė problema yra C5 ir R5 "vertybes.

C5 ir R13 vieną polių Aukšto praėjimo filtro kampe dažnis 45Hz. Tai ne kietas rolloff ir praeis mažesnis signalus. Bet, manau, kad nėra tinkamas būdas peržiūrėti operacijos. C5 R13 yra jautrus photoresistor išvesties perėjimo kraštai, o ne širdies laikotarpį. Aukšto praėjimo filtras pašalina žemo dažnio svyravimus ryškumą, tokių kaip nuolatinės srovės pokytis, kuris gali atsirasti skirtingų piršto storio ar pirštą judėjimo. Kraštai yra aukšto dažnio. Rezultatas yra kiekvienos RC irimo laiko konstanta, 22ms krašto pulsas.

C5 ir R13 vieną polių Aukšto praėjimo filtro kampe dažnis 45Hz. Tai ne kietas rolloff ir praeis mažesnis signalus. Bet, manau, kad nėra tinkamas būdas peržiūrėti operacijos. C5 R13 yra jautrus photoresistor išvesties perėjimo kraštai, o ne širdies laikotarpį. Aukšto praėjimo filtras pašalina žemo dažnio svyravimus ryškumą, tokių kaip nuolatinės srovės pokytis, kuris gali atsirasti skirtingų piršto storio ar pirštą judėjimo. Kraštai yra aukšto dažnio. Rezultatas yra kiekvieno krašto impulso RC irimo laiko konstanta, 22ms.
Gal galėtumėte paaiškinti išsamiau signalas, kuris yra gaminamas iš photoresistor? Kaip jūs galite apskaičiuoti 22 valstybių narių? Ar mes galime pasakyti "kampe dažnio photoresistor išėjimo dažnį kraštus"? Kitaip tariant, Kaip aš galiu nustatyti, bus tvarkomi pulso dažnis?

Ar tikitės, kad ką nors rašyti compelte projekto ataskaita apie atsižvelgiant į grandinę, kuri yra tik mažai aprašymas www darbo 0,8051 projects.net , ir niekas įpareigoja suteikti daugiau informacijos?
Tai tik klausimas, ir aš nenoriu visą ataskaitą tik du klausimus answer.If jums skaityti mano klausimą, jūs galite pamatyti, ką noriu. Ir tai yra forumas ir žmonės Užduoti klausimą apie kažką, kad jie nežino. Ir kaip parodyta pirmiau, aš paprašiau tik du klausimas; 1-darbai filtrą (Speciali padėkos snafflekid.Very geras paaiškinimas) 2-photoresistor išėjimo dažnį (tik vienas sakinys pakankamai atsakymo.) Štai ir viskas.

[Quote = theasus] Aš negalėjo suprasti šios grandinės veiklos. Gal galėtumėte padėti man apie šios schemos detales? [/Quote] anyways .. nebuvo tokių klausimų savo VP. Sėkmės .. Tikimės, kad jums gauti jūsų atsakymus .. Cheers

Galiausiai aš manau, kad aš rasiu mano atsakymas. Šio aukšto dažnio filtras išlaikyti pagrindinį impulsą, kuris gali būti naudojamas nustatant širdies plakimas.
52985820.jpg
Kaip parodyta pirmiau, tikslumo banga yra dar siauresnė nei visa banga. "Netrukus kartu pradžioje. Išlaikyti kartu pažanga. Dirbti kartu yra sėkmė." Dėl pranam77, padeda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back