Kaip įvertinti Rout & Rin naudojant Analog Cadence Design?

R

richloo

Guest
Hi, i am new to Cadence programinės įrangos.Can anyone tell me žingsnis siekiant įvertinti įvesties varža ir išėjimo varžos grandinė?Thanks in advance!

Naudojimasis skaičiuotuvu.Padalinti VS / IS DC analizę, VF / IF AC analizė, VT / IT trumpalaikis analizė.Tada jis sklypas.

richloo rašė:

Hi, i am new to Cadence programinės įrangos.
Can anyone tell me žingsnis siekiant įvertinti įvesties varža ir išėjimo varžos grandinė?
Thanks in advance!

Į bet ką Cadence Prekės Jums čia atveju, kaip jūs vaikinai gali padaryti Cadence OrCAD.

Meniu "Spice"
Žr nuotraukos.Modeliavimas turi būti AC nurašymas.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Pavyzdžiui, aš noriu matuoti išėjimo varžos Bias Current šaltinį, kuris yra pagamintas iš NMOS, ką aš galiu padaryti?

Kaip atveju aš WAN matuoti I / P ir O / P varžos stiprintuvo ...Kaip aš galiu tai padaryti?I mean in Cadence IC50.Arba dar turiu goto rezultatas naršyklės rasti kiekvieno tranzistorius Maršruto ir rašyti visus apyvartos lygtis ...kitas greitas būdas?

Nežinau į Cadence IC50.Aš niekada vartoti šį produktą.Sorry guys.

Ką aš sakiau, kad pirmiau už OrCAD.

Galiu pasakyti jums taip pat gilent DS ir Ansoft dizaineris.

Labas,

(1).DC ir Rin Rout: kaip tai, kas pasakyta vadovėlis, naudojant bandymo įtampos šaltinio gauti nuolatinės srovės, tada R = V / I. ..

(2).Small signal Zin ir zout: tiesiog atlikti S-Parametras modeliavimas, nesvarbu simuliatorius Cadence ar skelbimus.

Hope this helps.

Ruri

FOM rašė:

Naudojimasis skaičiuotuvu.
Padalinti VS / IS DC analizę, VF / IF AC analizė, VT / IT trumpalaikis analizė.
Tada jis sklypas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back