Kaip įvertinti NF LA?

G

Guest

Guest
Aš dizainas apriboti Amp, tik ne simulaton lygį.Tai 10GB / s, LA.padidėjimas yra 47dB.
1.I nebuvo dizaino buferis įvesties ir išvesties buferį.naudojant ST 0,13 procesas
2.Kaip galėčiau priemonė į Cadence NF?
3Is Ar NF skirtumas tarp LA core tik ir Inan dout įdėti buferio?Man reikia pagalbos.
Kaip aš žinojau, aš pašalinti įvesties šaltinis, teikia uostas intead.Tada pssI renkasi plakimas Freq, turi 5GHz?Apie Freq aprėptį, ką man pasirinkti?Apie Sweep tipo?Aš taip pat nežinau, ką daryti.Please help me

Nežinau už Cadence, bet tai RF klausimą remiantis jūsų skaičiai Posted in Analog forumas.

Žinau, jūs norite apriboti stiprintuvo, bet tai yra vertinamos pagal Low Noise Amplifier Dersign skyrių bet RF knyga.

Patikrinkite, ar RF knygų viršeliai Cadence Cadence ir manau, kad reikia turėti tam tikrus dokumentus, šiuo tikslu.Jei jūs pakeisite savo protą tam, kad daryti tai, ko skelbimuose arba Ansoft dizaineris aš mielai padėsime.

Ką aš padariau ne LNA, tai LA NF turi būti didesnė negu 16dB, tai optinių paraiška, faktiškai NF yra ne toks svarbus LA, žinoma, aš vis dar norite žinoti, kaip noisey ji yra.nes TIA nuspręsti dauguma NF optinių reciver blokuoti, tačiau aš nežinau, ar įvesties ir išvesties buferinis atitikimo įtaka NF.

Patikrinti padėti dokumento Cadence (pagal skyrius ar SpectreRF) rasite LNA modeliavimas pavyzdys.

Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back