Kaip įrodyti, šią problemą?

F

firsttimedesigning

Guest
Paveikslėlyje parodyta vieno uosto generatorius. Man nepavyksta įrodyti, kad, kai Rp yra didesnis nei 2/gm, kilpos pelnas dydis bus didesnis nei 1. Iš esmės, aš bandau pamatyti, jei vieno uosto generatorius tinka barkhausen kriterijus. Galiu įrodyti šios grandinės etape yra 0, bet dydis yra kas žudo mane ...

Galite pabandyti suprasti, žvelgiant iš rezistorius (tik aktyvus grandinės) Diferencialinė varža. Tai suteiks jums -2/gm. Šis įrodymas yra labai paprasta ir labai populiarus. Jūs galite rasti bet RD knyga. Tai lengva modeliuoti ir tikrinti. Kai rezervuaro lygiavertės varža rezonanso metu didesnis nei 2/gm, jūs vamzdynas gali išlaikyti svyravimų.

[Quote = firsttimedesigning] Paveikslėlyje parodyta vieno uosto generatorius. Man nepavyksta įrodyti, kad, kai Rp yra didesnis nei 2/gm, kilpos pelnas dydis bus didesnis nei 1. Iš esmės, aš bandau pamatyti, jei vieno uosto generatorius tinka barkhausen kriterijus. Galiu įrodyti šios grandinės etape yra 0, bet dydis yra kas žudo mane ... [/Quote] Norint išanalizuoti vieno uosto generatorius, galite netaikoma Barkhausen kriterijumi, nes jis gali būti naudojamas tik du uosto grandinių. Šis kriterijus turi stiprintuvo ir dažnio nustatymo schemą sujungti uždara. Tada atidaryti lop Procedūros pelną analizė. Tačiau - jei norite - metodai, formaliai perkelti vieno uosto topologijos į du port topologijos.

[Quote = saro_k_82] Galite pabandyti suprasti, Diferencialinė varža ieškote nuo rezistorius (tik aktyvaus grandinės). Tai suteiks jums -2/gm. Šis įrodymas yra labai paprasta ir labai populiarus. Jūs galite rasti bet RD knyga. Tai lengva modeliuoti ir tikrinti. Kai rezervuaro lygiavertės varža rezonanso metu didesnis nei 2/gm, jums grandinės gali išlaikyti svyravimų. [/Quote] susitarti su saro_k_82. prielaidą, NR yra kintamosios srovės varža tarp M1 vartai ir kintamosios srovės žemės, ir, jei NA / / RP negtive, virpesių gali būti surengti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back