kaip įgyvendinti peržvalgos lentelės RTL?

X

xldu

Guest
Jei lentelėje yra kintamo ilgio vertė, kaip ieškoti lentelę RTL greitai? Ką apie naudojant CAM? gali kas nors įvesti kai kuriuos metodus įgyvendinant žiūrint lentelę RTL lygiu? ačiū!

vienas atsakymas man? kai dekodavimo duomenų srauto, man reikia ieškoti dekodavimo lentelėje. stalo yra didelis ir turi varible ilgio turinio, todėl aš nežinau, kaip ją įgyvendinti RTL. lentelė gali būti saugomi RAM, tačiau, kaip taupyti? kažkas sako, padalinti lentelę į keletą segmentų, yra gera, tačiau, kaip dalijant jį? bet kas gali man padėti?

hi 1. , kai pardavėjas CAM branduolys, ir jūs galite gauti CAM modeliavimo lib, tada naudoti jūsų RTL. 2. jei ne, naudoti verilog raj masyvo sukurti peržvalgos lentelę, naudojant kaip masyvo plotis max ilgis. Tokiu būdu gali sukelti didelių suvartojamas mirti srityje, jei peržvalgos lentelė yra didelis. 3. jei jūsų tikslas yra FPGA, tada naudojant CAM arba LUT ar kažkas į FPGA.

ačiū! mūsų tikslas yra ASIC ir dydis negali būti per didelis. regsiter masyvo nėra gera. mes norime išsaugoti lentelę RAM, tačiau kritinė problema, kaip ieškoti turinį? pavyzdžiui: kai vienas duomenų srauto, man reikia palyginti duomenų srauto ir stalo RAM, produkcijos ieškoti. kitaip, duomenų srauto nėra fiksuoto ilgio. turite bet patarimų?

Jūs paminėti, kad jums reikia dinamiškos išvaizdos lentelės, kurių turinys / dydis gali būti keičiamas ir pranoksta pagal šį rodiklį esate orientuotas ASIC. Yra prieštaravimas čia ... Pirma, techninės struktūros ar dydžio gali būti keičiamos / keisti dinamiškai. Ką galite padaryti, yra fiksuoto dydžio ROM dizainas pirmą kartą priimant sprendimą dėl viršutinė atminties riba ir duomenų, kurie bus saugomi ROM lentelėje. Tada hardcode su lentelės vertes ROM. Tokiu būdu jūs turite sukurti peržvalgos lentelę. Vienintelis trūkumas yra, kad jūs negalite pakeisti diskų turinį vėliau. Tai yra metodas, po saugojimo instrukcijos procesorių. Jei implemet šią lentelę RAM, jums bus prarasti visi duomenys, kai lustas netenka galios ir įveikti šią turėsite naudoti išorinį ROM apkrovos duomenis atgal.

peržvalgos lentelę, jei jūs naudojate DfF statyti, galite naudoti CASE struct tiesiogiai. jei naudoja RAM, turėtumėte parengti failą programmble avinas. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = xldu] Jei lentelė turi kintamo ilgio vertė, kaip ieškoti lentelę RTL greitai? Ką apie naudojant CAM? gali kas nors įvesti kai kuriuos metodus įgyvendinant žiūrint lentelę RTL lygiu? ačiū! [/quote]

Sveiki, manau, kaip kurti peržvalgos lentelės priklauso daug dėl savo dizaino reikalavimus. 1. , jei jūsų įvesties vertė išvaizda skiriasi bitų ilgio, pabandykite nustatyti min ir max ilgis ----> min ilgis bus jūsų vienetas lentelės gylio. ----> MAX Leng bus nustatyti, kiek vienetas lenteles, jums reikia 2.ex: jums reikia ieškoti, tai [a2a1a0] [b4b3b2b1b0] 16 bitų duomenimis ----> padalinti iki stalo ieškoti ([a2a1a0] max) = 8 vienetas lentelėje -----> (b4b3b2b1b0]) max = 32 ----> vienetas lentelės dydis = 32x16, todėl jūs galite ieškoti lygiagrečių 8 vnt. stalo - > iššifruoti -> Jūsų noras peržvalgos vertė Hope this help.

galite naudoti atveju pareiškimas, ty kombinacyjnych logika Pavyzdys: cosout_p: PROCESAS (index_in) pradeda CASE index_in KADA "000000" => cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout cosout '0 '); pabaigos; Baigti procesas cosout_p;

dėkoja visiems! naudojant CAM, bus didelis, eilės ieškote iki stalo rezultatas bus tik laiko švaistymas. Turiu išlaikyti pusiausvyrą dydį ir laiką. Ar kas nors patarti? AMI, jūsų stalo struktūra tirpalo yra geras man, jūs galite daugiau paaiškinti? nes kaip ieškoti lentelė kritinių! avimit, naudojant atveju struktūra (DfF) sukels milžinišką dydį, kaip pateiktoje lentelėje yra labai didelis!

Sveiki xldu, pasakykite man, ką tiksliai norite įgyvendinti, ir tada aš galėtų suteikti jums geriau edvice. Kai kurias programas, saugomi tik keletą reikšmių peržvalgos lentelę reguliariai, o kiti gali būti apskaičiuojamas naudojant saugomas vertybes ir tiesinė interpoliacija. KR, Aviral "Mittal

Sveiki, tai mano CAM (paieškos vieneto lentelę), reg
Code:
 [W-1: 0] cam_reg [D-1: 0]; reg [D-1: 0] rungtynės širdies kodą; sveikojo skaičiaus aš, visada @ (posedge laikrodis ar negedge iš naujo), jei (! naujo) prasideda rungtynės

verilog DTL gali ne tik aprašyti CAM struktūra perporly, naudoti comercial CAM modelis bulid savo peržvalgos lentelę

[Quote = jackson_peng] verilog DTL gali ne tik aprašyti CAM struktūra perporly, naudoti comercial CAM modelis bulid jūsų lentelės [/quote] Taip, Bet mes galime naudoti DTL statyti tai Comercial CAM, funkcijas, pavyzdžiui, gerai ? (Savarankiškai-Building nebus optimizavimas kaip Comercial CAM, bet ji vis dar veikia ir daugeliu atveju)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back