Kaip įgyvendinti ilgai kanalo įtaisas (išdėstymas ir schematiškai)?

L

lovseed

Guest
Aš esu projektuojant 14-bitų DAC, kuri reikalauja naudoti ilgą kanalą prietaisai pasakyti w = 6.72ul = 38u. Bet SPICE modelis tiesiog turi LMAX = 10u, ir PSK taip pat turi max ilgis riba 10u. (1) Man įdomu, ar ten bus kai problema, jei aš naudoju tokį ilgą kanalų įrenginį. (2) Ir kaip apie maketą? Tiesiog atkreipti ilgas kanalas arba sulankstyti vartų kaip parodyta keletas popieriaus? kas bus pranašumas ar trūkumas? BR

priklausys nuo jūsų technologija. galite naudoti gyvatė pdiff, pagal visą kvadratinių vartų poli. Toks ilgas kanalų prietaisas yra naudojamas kaip linijinis rezistorius, tiesa?

Norėčiau atkreipti MOS serijos (SPICE modelis tiesiog turi LMAX = 10u), kai aš dizainas grandinę POR. Maketas kartus kaip schemos. I don, t žinoti, kodėl jūs naudojate tokius įtaisas DAC. Kuris blokuoti jums naudoti tokio prietaiso.

šis ilgas kanalas devive gal yra naudojamas kaip srovės šaltinio srovės stiprintuvo DAC su labai didelės apimties produkcija varža.

[Quote = jerryzhao] Norėčiau atkreipti MOS serijos (SPICE modelis tiesiog turi LMAX = 10u), kai aš dizainas grandinę POR. Maketas kartus kaip schemos. I don, t žinoti, kodėl jūs naudojate tokius įtaisas DAC. . Kuris blokuoti jums naudoti tokio prietaiso [/quote] Kai klausimas apie atkreipti serijos MOS: (1) serijos, visi vartai yra susijusi, teisė? (2) visų serijos, substratas visas prijungtas prie VDD (jei PVO) ar tiesiog prisijungti prie šaltinis pašalinti kūno poveikis. (3), jei serijos numeris PVO su m / l yra N, jis tikrai būtų lygiavertis vieno PVO su m / (N * l)? Mano nuomone, bent elementas (2) bus pateikti tam naudingumo skirtumas. BR kodėl aš naudoju ilgą kanalų įrenginiuose? Aš esu apskaičiavimo Minimalus plotas reikalingas srovės šaltinis iš INL_yield ir liejimo neatitikimas parametrams. O kadangi mano dizainas 14-bit w / l santykis yra labai mažas 1LSB, kurie sukelia kanalas labai didelis. Tikiuosi, kad mano aprašymas daro ką aiškus.

Aš, ką jūs pasakėte wrt VPK plotas vieneto ląstelių remiantis INL. Aš taip pat bando sukurti 10 bitų DAC, atsižvelgiant į INL, DNL ir nesutapimus parametrus. Dėl 1X vieneto ląstelių (LSB), mėginu naudoti dvi serijos prijungtas PVO prietaisai. Bet aš negalėjo gauti teisingą vertę srovė. Kodėl? Su ta pačia poslinkis grandinės Galiu gauti teisingą vertę srovė 2X LSB ląstelių. Ar kas nors duoti tam įėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back