Kaip įdiegti PrimeTime dėl linux8.0

S

smalldog

Guest
kas gali man detaliai sąrašą, kaip įdiegti Synopsys PrimeTime dėl linux8.0

Išpakuokite tiek common.tar taip pat specialios platformos binary.open setup.sh teksto redaktoriumi ir pakeisti išspaudimui su gzip d.then Išsaugoti šią ir paleisti setup.sh, įvesdami. / setup.sh ne Linux greitai . atsakys į rūpimus klausimus montuotojas klausia, thats all.

linkėjimai
Amarnath

Ačiū Amarnath,

bet aš ne setup.sh failas visais.Matau tik install.now failas.kai paleisti šio failo. / install.now po pirkimo kai "Y", ne paskutinį kartą ji man parodyti ekrane:

Dabar reikia tęsti konkrečiam produktui diegimo procedūras, diegti Synopsys Klavišai ir pradėti serverio licencijas.
Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. / README.) (PTS failus ir diegimo vadovas.
Ką man dabar daryti?

Ačiū
Smalldog

tar-xvf common.tar
tar-xvf linux.tar
. / install.now
that's okay
setenv
nustatyti

Taip tiesiog paleiskite install.now script.and tada nustatyti aplinkos kintamąjį license.for pvz.: į. cshrc ir parašys
setenv lm_license_file / home / Synopsys / license.dat

kur Synopsys yra katalogo pavadinimą, kuriame yra įdiegta U PrimeTime.

linkėjimai
Amarnath

Hi all,

Kodėl aš negaliu toliau diegti programinę įrangą, kai Synopsys install.now paklausti man pasirinkti platformą?Kokia aš tipo, jis visada man sako, kad yra invaild platforma.Tada įdiekite programą negali vykti.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Analog_starter

pirmoji ir turi įdiegti SCL ir eiti į Synopsys montuotojas ir spauskite install.now ir pasirinkti / rasti tarz failas. jis bus įdiegti automatiškai.jei ir buvo problema šiame etape.U turi gauti kitų įrenginių programinę įrangą.tai yra kontrolinė klaidos.taip U cant fix it.
siųstis failą ir bandykite.

nėra įrengimo scl.i reikia manau problema yra su derva failus ir turi būti using.download juos vėl ir tęsti.

linkėjimai
Amarnath

feel_on_on rašė:

tar-xvf common.tar

tar-xvf linux.tar

. / install.now

that's okay

setenv

nustatyti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back