kaip įdiegti mentorius kalibro

A

aravind

Guest
Sveiki draugai, jei kas nors žino kaip įdiegti kalibro Im turintys tik vieną *. exe failą, kurių dydis apie 129mb, jei aš spustelėkite jį i cant rasti jokių montavimo našlė, jei pradėti su DOS ir traukiniui sustabdyti, jei kuri nors žino, kaip ją įdiegti. Pls help me

Jūs galite įdiegti Linux. geros kloties! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 21 sekundžių: [/color] [/size] galite įdiegti Linux. geros kloties!

kaip aš galiu įdiegti pls po komandas ir įrengimo procedūra. ir kelias. ačiū

neturėtų būti gimęs *. exe failo Linux, manau, tai vienas failas langai ..... gal ir pabandyti įdiegti jį DOS

aš bandžiau taip pat DOS. i cant įdiegta. mano draugas papasakojo, tai yra Linux. bet i dont know, komandą reikia paleisti exe failą. jei kas nors jau įdiegta arba veikia kalibro pls man padėti. ačiū

[Quote = Aravind] Sveiki draugai, jei kas nors žino kaip įdiegti kalibro Im turintys tik vieną *. exe failą, kurių dydis apie 129mb, jei aš spustelėkite jį i cant rasti jokių montavimo našlė, jei pradėti su DOS ir traukiniui sustabdyti, jei kuri nors žino, kaip ją įdiegti . Pls help me [/citata] kalibruoja neturi "Windows" versija. tai yra "Sun Solaris! Kas yra failo vardas, pavardė?

Egzistuoja sena versija kalibro langų. / / Kalibruoja v8.8_2.1 Thu Aug 21 23:08:25 PDT 2000 / / / / Copyright (c) "Mentor Graphics Corporation", 1982-2000, Visos teisės saugomos. / / Neskelbtų, licencijuotą programinę įrangą. / / Konfidencialios ir užpatentuotos informacijos / / nuosavybės Mentor Graphics Corporation arba jos licensors. / / / / Mentor Graphics programinę įrangą vykdant pagal i386 NT4.0 / / / / Veikia 5 XERIFE Windows_NT 1 Unknown_processor / / / / Nuo laikas: Wed May 05 11:41:08 2005 / / Naudojimas: kalibro [LVS {[ {-TL | |-TS}] Bastos

ir gali įdiegti Linux. Aš bandė tai daryti, ir būti sėkmingai!

jei UR kalibro failas exe failą, tada r įdiegti Linux, ji tiesiog išskleisti kai kuriuos aplankus. kelią, kad mentorius kalibro įdiegti kalibro montuotojas taip tik atidaryti, kad exe Linux ir nustatyti aplinkos, man patiko, kad bye

Pone, jums nustatytas savo kalibro montavimas? turiu kalibro vardu ixl_cal_2004.4_8.14.exe, ir aš turiu tą pačią problemą, kaip tu pernai. ir aš dabar labai puzzeld, kaip jį įdiegti Linux. i need ur padėti, plz, plz duok man keletas patarimų. ačiū labai acvance. ir mano elektroninio pašto Wildwood @ 163com

ir tiesiog paleisti exe failo Linux. ekstrakto įpilama į 14 aplankus pačius aplankus, tada nustatyti aplinkos ir licencijos tam, kad Have a nice day

Ačiū pone evironment? kaip nustatyti evironment galėtumėte PLZ suteikti man keletas patarimų? Esu dabar bando įdiegti kalibro RH9. ir aš esu susitiko su daug problemų licenciją? oh, aš neturiu licencijos, aš atsisiųsti programinę įrangą iš ftp serverio, ir jie neturi ką man daryti, jei aš galiu licencijos, pone? suglumęs mažai krevečių. ačiū iš anksto [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] ačiū sere evironment? kaip nustatyti evironment galėtumėte PLZ suteikti man keletas patarimų? Esu dabar bando įdiegti kalibro RH9. ir aš esu susitiko su daug problemų licenciją? oh, aš neturiu licencijos, aš atsisiųsti programinę įrangą iš ftp serverio, ir jie neturi ką man daryti, jei aš galiu licencijos, pone? mano failas yra ixl_cal_2004.4_8.14.exe Thanks in advance, sumišęs mažai krevečių.

Linux terminalo. 1. chmod 755 ixl_cal_2004.4_8.14.exe 2. ./ixl_cal_2004.4_8.14.exe 3. Kitas šių raginimų per visas po diegimo procedūras, be abejo, turite tai padaryti. Atminkite, kad failus su plėtiniu EXE-ne reikalingas MS Windows programomis. Linux, tai tik failą su tokiu pavadinimu.

Sveiki, aš turiu panašią problemą su kalibruoja. Aš jau paleisti exe failą ir baigė diegti, tačiau aš sakė, kad tai taip pat būtina paleisti dokumentus ******. klaidingą failą įgyvendinti teisę programinės įrangos architektūra. Turiu failą, bet kai bandau paleisti jį (ir taip, aš pasikeitė rašyti / skaityti / vykdyti teises į 777), aš nuolat gauti klaidos pranešimą "Nepavyko paleisti dvejetainis failas". Ar kas nors prašome padėti man čia? Tai skubiai reikia ... Ačiū iš anksto Ugur

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back