Kaip įdėti tranzistorius modelis ADS

K

kanounmoez

Guest
Sveiki turiu failas modelis tranzistorių CMOSP18 "rf018 neto ..", ir aš norėčiau, kad schema ir imituoja ją.Kaip aš galiu tai padaryti.Prisimenu, kad aš padariau tą patį su BICMOS7RF: INCLUDENETLIST ...bet aš nepamenu visas procesas
Could you help me please.

Tai yra 0,18 mikro modelius, pabandykite rasti TSMC dizainas tai čia, ji schematiškai simboliai ir tranzistorius

khouly

Labas,

U gali importuoti failo pavyzdį tiesiogiai iš komandų langas -> Import variantą.If u tai schematiškai langas su jūsų modelio parametrai ir susijusių simbolių.

Hope this helps.

Ačiū

labas
ačiū, aš padarysiu, kad už bandymus.
DėkojameSkelbimas po 2 minučių:Bet neturiu visą DK.Aš tik failo pavyzdį, kuriame į RF ir Baseband tranzistorių, rezistorių ir kondensatorių modelis.Bet kuri priemonė i symbole dalykas, kad aš ją sukurti.

Labas,

Aš dažniausiai naudoja tik failo pavyzdį kurios parametro apibrėžtis bei jūros greitkelių ir kiti įtaisai onlly.

Jeigu aš importo skelbimai bus importuoti parametrus schematiškai langą.Aš tai vieta atitinkamo įrenginio simbolį ir susieti jį su reikalaujama modelis keičiant modelio pavadinimas simbolis atriutes.

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back