Kaip įdėti talpos lygiagrečiai uosto CST

L

lsw17

Guest
Sveiki visiems, Mano problema yra labai paprasta, aš tiesiog norite įdėti kaip grupuojami prisitaikanti elementas lygiagrečiai su generatoriaus (atskiras uostas) talpos. Žinau, kad egzistuoja makro-> pastatyti> diskrečiųjų uosto Susitelkusius elementas, tačiau ši makrokomanda leidžia tik įdėti serijos uosto elementas. Kitas būdas, aš maniau jis buvo teisingi, yra grupuojami tarp tų pačių punktų, apibrėžti atskiras uostas elementas, tačiau šis sprendimas neveikia, nes Tarnautojų man pasakė: "diskrečiųjų uosto patį akių vietą, kaip grupuojami elementas ir modeliavimo nutrauktas. Ar kas nors padėti man prašom? Ačiū iš anksto už atsakymus! Luca

Ciao Luca Tiesiog nueikite pasirinkti du taškus, pati pasirinkote pradėti uosto. Ten yra grupuojami elementai, kur norite, L, C ar rezonansinę grandinę, informatika. Aš tikiuosi, kad jis padeda.

Ciao Enrico! Ačiū už atsakymą, bet, kaip aš parašiau pirmą postą, jei jūs įtraukėte Susitelkusius elementas pat taškų, kiek uosto, tada CST duok man klaida: "Susitelkusius elementas turi tą patį akių vietą uoste" dėl , Luca

Luca Jei vieta, kad tai yra labai arti taškų taip pat pateikti uostų, neturėtų įvesti neatitikimų. Tai greičiausiai jūs naudojate pačiu ir "šiurkščių" akių, jei turite uosto, bando padidinti akių šiose srityse priskyrimo ir keisti "vietos tinklelio savybes, taip pat jį pratęsti kelių milimetrų kiekviena ašis, kas yra tikslas uždėkite Susitelkusius elementas ir uosto? Jei jums nereikia radiacinės analizė, be to, S-paramters rezultatai modeliavimo domeno antraip galite eksportuoti 1D rezultatai bet simuliatorius (net savo CST Studio) ir vieta lygiagrečiai komponentas. Tikiuosi, kad jis padeda ir leiskite man žinoti, jei jums reikia pagalbos.

Gerai, aš pabandyti! Aš noriu tai padaryti, nes Aš esu matavimo farfield mažą kilpą antenos būtų tam tikru atstumu, kuris nėra savarankiškai rezonansinis su zondu, ir jei antena nėra suderinta, ką aš priemonė yra labai mažos vertės. tiesiog aš esu čia, aš turiu kitą klausimą Jums, nes jums atrodo labai paruoštas! Noriu imituoti šio garsaus kilpa antenos farfield modelio, bet ji yra viduje radome ir radome viduje pilnas vandens vamzdžio. Aš tik noriu imituoti begalinis vamzdžio, todėl Perfect Suderinamumo Layer PDL aš naudojamas taikant atviro vamzdžio kraštai ribas, o aš turiu naudoti atviras sienas (pridėti erdvės), kitomis kryptimis. i negali naudoti atviros sienos su pridėti vietos vamzdžio kraštai, nes kitaip atotrūkis medžiagos (vandens-> Laisva vieta standžiajame diske) daro vamzdžio rezonansiniai ir S-parametras yra ne reali. Ką turiu gauti su kryptingumo mažiau nei vieną didžiausią kryptimi farfield. Tai neįmanoma!! Aš bandė anythink be sėkmės ... kokių pasiūlymų? Dėkojame, Enrico, gerai praleisti laiką, Luca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back