Kai pagrindines sąvokas reikia jūsų dėmesio

J

junglerock

Guest
1.Mode Conversion: Ar tai teigiama, kad pereinama nuo SER į VE ar TM?

2.SER yra labai geras būdas yra EM energijos perdavimo?tai kaip apie VE ar TM režimu?

3.Kodėl po kai aukštų dažnių (Apipjaustymas Freq), SER bus pakeisti į VE ar TM režimu?

4.Dėl perdavimo linija, tirštesnis srovės tankį, paviršių, geriau Insertion Loss?

Kiek aš žinau:

1.Mode Conversion: iš bet kurio režimo pertvarkymo į kitą.Jūs galite tiesiog pagalvoti apie tai, kaip iš SER pavyzdžiui VE ar TM, arba tie, kad kvazi-SER.

2.SER's veikti rečiau nei kitos transporto rūšys sukelia mažiau silpninimas.Jūs negalite naudotis SER su vienu dirigentas bangų vadovus.Geriausias būdas paprastai yra pagrindinis būdas, bet circulat bangolaidyje, pagrindinių TE11 nėra pats geriausias, mes siūlome TE0N rūšims, kurios yra mažesnės silpninimas ne dažniau.

3.Vienkartinės dirigentas WGS nėra TEM bangos.Be daugialaide bangolaidžius, ar net atidaryti bangolaidžius SER ne konvertuoti į VE ar TM rūšių, o, nauja VE ir TM rūšių platinti kartu su SER.ty jos, kaip jūs einate iki laiptų, kiekvieną kartą jums praeities istoriją atsirado vienas bilietas, tačiau nenorite prarasti senų bilietų, kiekviena istorija yra čia atjungimo dažnio režimu, todėl, pavyzdžiui, kai gaunate praeityje SER (cut-off = 0Hz) ir kad TE1 ir TM2 turite visus šių trijų rūšių dauginamosios savo WG simulataneously.

4.Kiek aš žinau, Insertion Loss (IR) =- 20log | Γ |.Ką tai turi daryti su paviršinėmis srovės tankį?Jūs geriau Insertion Loss mažiau iš Γ vertė.ty mažiau svarstytų, geriausiu atveju yra, kai mes didžiausią elektros energijos perdavimo, ty derinti apkrova.Jei norite suprasti, kad maksimali paviršiaus srovės tankio, gerai, jei tai paviršius srovės tankis deacreases nes atspindi sumą, ir yra geriausias, kai nėra jokių svarstymų galite pasakyti.Bet aš norėčiau jums nereikia galvoti apie tai šiuo būdu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back