kai kurie pagalbos ¿

Y

yuval bnr

Guest
Sveiki kas man reikia šiek tiek daugiau nei Kai kas labai urjent pagalbos. turiu, laidas išeina iš analoginių daugiklio, kuris suteikia man rezultato X, vienos rūšies. turiu tiksliai X +8.62. kaip man tai padaryti? su kurias op_Amp gali i tai padaryti? ačiū

naudoti padidinimą grandinę. pridėti X 8.62volts. galite naudoti bet Opamp fro lm741 ir vėliau. srizbf 28thjune2010

Ei, schema, sako man kai kuriose kitose ... Jūs turite VCO išėjimo (100-200MHz), kad yra + 8,62 pridėti! Tai tiesa? Neaiškus yra kaip mėlynos Modul, kas nei šių pls? 100 - 200MHz ne visi amplifire, naudoti :-( Ką apie įvesties signalo amplitudę / naudoti tiekimo ir tt .. K.

200MHz? atsiprašau. pasiūlymas nėra taikomas. srizbf 28thjune2010

Gerai, aš patikrino / gauti dar VCO "pin 5 tuningas įėjimas. Norėčiau šiek tiek geriau Op kaip srizbf pasiūlė, geriau už offset_i.e. Op27 arba moderner dariniai noninverting grandinės su +8.62 naudos .... Kas yra įėjimo signalo intervalas kad ir tai vienas suplyed? K.

gerai pirma visiems ačiū mano vardas yra Yuval ir aš bandau padaryti analoginių ryšio projektą, kuris jo dalis stato BPSK Reciver ir dekoderis. produkcijos "X'of daugiklis turi eiti į jtos-200 VCO, kur ji turi būti neobjektyvus su 8.62v norint dirbti šalia frequencis, 7.5MHz klausimą, kaip aš šališkumo ji 8.6v? daugiklis rezultatas yra X

Sveiki, atsakymas yra per Jūsų vakarykšte lines_! :) K. [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 2 minučių: [/color] [/size] galite taikyti išorinį DC į VCO per yoke_as Tipical RF biasings daro, ar net papildyti noninverting op `s įvesties kompensuoti +8.62 stabilaus V įtampai + kanalą, kad daugiklis signalas per ...

Tema pozicijoje nėra pakankamas Autorius reikia pakeisti temą antraštę / title greičiau Arba pranešimas bus perkeltas krepšys šiek tiek padėti ¿? ne galioja savo pareigų pavadinimas. Atnaujinkite savo titulą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back