kai grandynai reikia?

P

phatcreators

Guest
kai grandynai reikia? 1) elektros schema žvaigždutėmis delta prijungti variklio 3 etapo 2) kontroliuoti žvaigždutėmis delta prijungti 3 fazių variklis 3 diagrama) maitinimo schema atvirkštinės - pirmyn (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po kažkada su laikmačiu) ryšį 3 fazių variklis 4) kontroliuoti schema atbulinės eigos į priekį (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po kažkada su laikmačiu) sujungimas, 3 fazių variklis. ačiū

1) elektros schema žvaigždutėmis delta prijungti 3 fazių variklis
[PRIDĖTI = CONFIG] 66.322 [/ PRIDĖTI]
2) kontrolinį schema žvaigždutėmis delta prijungti 3 fazių variklis
Versija 1 . [PRIDĖTI = CONFIG] 66.323 [/ PRIDĖTI] 2 versija. [PRIDĖTI = CONFIG] 66.324 [/ PRIDĖTI]

[PRIDĖTI = CONFIG] 66.322 [/ PRIDĖTI] Versija 1. [PRIDĖTI = CONFIG] 66.323 [/ PRIDĖTI] 2 versija. [PRIDĖTI = config] 66.324 [/ PRIDĖTI]
ačiū kak daug, bet ką apie likusiųjų: 3 galia schema pusėje - pirmyn (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po kažkada su laikmatis) pajungimas 3 etapo variklio 4) kontroliuoti atbulinės eigos schema - pirmyn (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po kažkada su laikmačiu) ryšį, 3 fazių variklis. ačiū

Kodėl mes naudojame žvaigždė Delta derinys? Kokie privalumai ir trūkumai Star konfigūracija? Kokie privalumai ir trūkumai Delta konfigūracija? Thanx

3) galia schema atbulinės eigos į priekį (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po kažkada su laikmačiu) 3 fazių variklis 4 ryšys) kontrolės diagrama, atvirkštinis - pirmyn (variklis, automatiškai paleidžia į priekį ir tada veikia atvirkštinio po to, kai kada su laikmačiu) 3 fazių variklis.
Lygiosios šiek tiek laiko sekos diagramą arba diagrama, todėl aš galiu ieškoti, kaip norite, kad grandinės darbą. Ją šiek tiek laiko nustatymo reikšmes diagramoje. .................................................. .......
Kodėl mes naudojame žvaigždučių Delta kombinaciją?
[url = http://www.allshookup.org/specs/hydulic/stardelta.htm] žvaigždučių Delta Start Up principus [/url] tikslesnis paaiškinimas Star-delta pradedant ......... http://www.mandc.co.za/pdfs/Star_Delta_Starting_and_Dual_Voltage_Motors_Explained.pdf

gali priimti bet kokį pavyzdį, aš ne tai ........ aš ne prisiminti bet kokį konkretų pavyzdį ......

tai reiškia, kad mes naudojame žvaigždučių Delta konfigūraciją sumažinti paleidimo srovę 67% ...... tai didžiulis privalumas ir didžiulis trūkumas yra mažas paleidimo momentas varikliu, kuris sukelia, vėlai paleisti (arba imtis daug laiko pasiekti variklio vardinės sukimo momento ir greitį) .... Aš teisus? papasakok man daugiau apie dvejopos įtampos varikliai? ačiū

Lygiosios šiek tiek laiko sekos diagramą arba diagrama, todėl aš galiu ieškoti, kaip norite, kad grandinės darbą. Ją šiek tiek laiko nustatymo reikšmes diagramoje. .................................................. ....... [Url = http://www.allshookup.org/specs/hydulic/stardelta.htm] žvaigždučių Delta Start Up principus [/url] tiksliau paaiškinimas Star-delta nuo ......... gali priimti bet kokį pavyzdį, aš ne tai ........ aš ne prisiminti bet kokį konkretų pavyzdį ......

tai reiškia, kad mes naudojame žvaigždučių Delta konfigūraciją sumažinti paleidimo srovę 67% ...... tai didžiulis privalumas ir didžiulis trūkumas yra mažas paleidimo momentas varikliu, kuris sukelia, vėlai paleisti (arba imtis daug laiko pasiekti variklio vardinės sukimo momento ir greitį) .... Aš teisus? papasakok man daugiau apie dvejopos įtampos varikliai? ačiū
Be pramonės paprastai žvaigždės delta ryšio mažos galios variklių (iki 5KW) bet didelės galios variklių arba pagal elektros variklių kiekio paprastai pramonininkas naudojimas softstarter, kurios tikslas - suteikti reikalingą paleidimo momentą ir su minimali pradinė Ampere. Faktiškai šie starteriai suteikia visišką srovės for a moment pradžios momento ir kaip normalizuoti visas reikšmes. galite pasakyti, kad jie pateikti smaigalys srovės ir įtampos kai Mili sekundžių ir kaip jas mažinti. Tačiau pradžios delta ryšys, paprastai naudoti, kai vienas variklis arba keletas variklio naudojimas.

gali priimti bet kokį pavyzdį, aš ne tai ........ aš ne prisiminti bet kokį konkretų pavyzdį ......

pakeisti į priekį variklio galia schema ir kontrolės diagrama: aukštyn ir žemyn veleno volai), spausdinimo mašinos, reguliuoti ir kontroliuoti tiksliai ir tiksli spausdinimo ........

Paprasta ir lengva kontrolė ........... [PRIDĖTI = CONFIG] 66.681 [/ PRIDĖTI]

ką tai reiškia "nedelsiant" (relė laikmatis)? Kiek tipų relės laikmaèiai yra?
Geras svarstymas, visi atsakymai čia .......... IEC Elektroniniai Laikmačiai ir apsauginės relės Timing relės

labai ačiū kak ...... Kaip patikrinti, ar yra įtampa dėl per kontaktoriaus ritę? Ritė (A1 ir A2), įtampa 220 V AC ......... kur prisijungti skaitiklių zondai?? padėkoti ya

Kaip patikrinti, ar yra įtampa dėl per kontaktoriaus ritę? Ritė (A1 ir A2), įtampa 220 V AC ......... kur prisijungti skaitiklių zondai??
Hmm ... Leidžia galvoti apie tai .... Jei turite du taškus A1 ir A2, ir norite matuoti įtampos tarp jų, ir AC-voltmetras turi du matavimo laidus. Klausimas yra:?? [COLOR = "# 000000"] Kaip sujungti šiuos du matavimo laidus prie šių dviejų punktų A1 ir A2 [/color]

tiesiogiai prijunkite voltmetrą zondus į A1 ir A2? tai teisingas

Taip. Voltų skaitiklis yra tiesiogiai susijusios visada potencialų skirtumas arba įtampa turi būti matuojamos taškų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back