kad stačiakampės bangos signalo konverteris Sine>

J

Jack / / ani

Guest
Hi all,

Kaip galiu konvertuoti AC 50Hz iki stačiakampės bangos, kad galėčiau pašarų jį mikrovaldiklį?Ar CD4093 work here?Aš veiksmus nustatantį AC į 5volts tada naudoti diodas serijoje iki nedėkite jį CD4093?

Ačiū

Naudokite apie 50V dydį už nuodėmę banga.Kaip naudoti 5V Zener Nuoroda, ar septyni normalus diodai serijas.Žinoma, turite naudoti rezistorius priešais diodas (-ai).
Didesnė AMPL.makleris stačiakampės bangos.

Jei reikia tikslesnio metodo Norėčiau naudoti paprastą lyginamuoju!

Jack / / ANI rašė:

Hi all,Kaip galiu konvertuoti AC 50Hz iki stačiakampės bangos, kad galėčiau pašarų jį mikrovaldiklį?
Ar CD4093 work here?
Aš veiksmus nustatantį AC į 5volts tada naudoti diodas serijoje iki nedėkite jį CD4093?Ačiū

Hello all.
Manau, kad yra dar vienas sprendimas, kuris taip pat galėtų būti naudojamas.

1 - aukšto oporowa resitor R1 arba labai mažos vertės kondensatorius C1 (kondensatorius leidžia jums nėra sklaidos galios) iš savo šaltinio mazgas (1) mazgas (2).

2 - iš mazgas (2) vienas diodas D1 Vcc mazgas (3), anodo prijungta prie mazgas (2).

3 iš mazgas (2) Kita diodas D2 tuo mazgu (0), elektroniniai prijungtas prie mazgas (2).

4 - Jei reikia, galite naudoti papildomą diodas D3 nuo mazgas (2) mazgu (4), kvadratas bangų galia.

From node (4) a resistor R2 of low value 1k or 10k to ground (0). Paskutinės 2 dalys D3 ir R2 tik atimti vienas diodas įtampos kritimą, kad amplitudė bus lygi srovės.

Šis tirpalas turi būti nepriklausoma nuo Vcc vertė, taip pat iš Zener nuorodos.Be to, šis sprendimas reikalauja ne aktyvus prietaisas.

Hope it helps.
Linkėjimai.
S.

Jack / / ANI rašė:

Hi all,Kaip galiu konvertuoti AC 50Hz iki stačiakampės bangos, kad galėčiau pašarų jį mikrovaldiklį?
Ar CD4093 work here?
Aš veiksmus nustatantį AC į 5volts tada naudoti diodas serijoje iki nedėkite jį CD4093?Ačiū

v_naren rašė:1) Naudokite nustatantis transformatorius žingsnis į žingsnį žemyn, ty 5V AC, 50 Hz.2) Tuomet pasinaudokite 741 Op-Amp nacionalinių puslaidininkiai.
Prisijungimas 5 V VDD su op-amp ir žemės-VDD terminalą.
Dabar pašarų 5 V AC, 50Hz įtampą Opamp ir U bus matyti, kad Op-Amp atras stačiakampės bangos signalo, kurio amplitudė bus 5V ir dažnis bus 50Hz.Jeigu aš jums padėjo Ar galėtumėte prašome padėti man paspaudę mygtuką padėjo man!ačiūHave a nice day!

1 Silicio diodų Resistor 1 1 Digital Output OPTOCOUPLER.

Nuo antrinės AC> Silicio diodų> Resistor> LED viduje OPTOCOUPLER> Atgal prie antrinio AC.

LED viduje OPTOCOUPLER bus impulsas 50 Hz.Iš resitor vertė
priklauso nuo antrinio kintamosios įtampos ir dabartinis išgyvena LED
viduje OPTOCOUPLER.(10 mA yra gera LED viduje PC900V OPTOCOUPLER).
Skaitmeninės OPTOCOUPLER produkcija bus TTL.PC900V Digital Output OPTOCOUPLER:
http://www.simandl.cz/stranky/elektro/fastsci/soubory/pc900v.pdf

Labas,

Ši tema buvo skirta su daugeliu kitų vartotojų ir įmonių.
Čia yra nuoroda, kad explaines kaip prisijungti ir konvertuoti AC linijos ...
http://www.edn.com/contents/images/21501di.pdf
Jums reikia tik pirmasis etapas ...

Taip pat yra šiame ieškoti:
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1994
Čia jie parodė, kaip naudotis elektros linijos, kaip už RTC (Real Time laikrodis OSC).
.
( NO
points will be taken from you! )Jei radote mano atsakymas naudingas, paspauskite mygtuką, kad sako,
Padėjo man.

(NO
taškai bus imami iš Jūsų!)Sėkmės.

Labas

Štai nuoroda, kuris jums parodys, kaip tai darytih ** p: / / www.wenzel.com / dokumentai / waveform.htmlVisi geriausi

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back