, kad galėtumėte susisiekti su MATLAB kamera

S

saumya joshi

Guest
Hi raychen ... darau savo galutinę projekto metus .. n jos susijusios su žmonių stebėjimą MATLAB .. Noriu connnect mano kamera (integruota laptopo pati) su MATLAB. prašome padėti man naujienas savo kodą ... thanx .. mano elektroninio pašto numeris yra: saumyajoshi17@gmail.com

Aš nežinau, kodėl matlap nepavyksta: 33456E1 man padėti!

Aš taip pat reikia įvesti kodą, padėti man prašom

tai labai lengva, kad galėtumėte susisiekti su kamera [citata = Saumya Joshi] Hi raychen ... darau savo galutinę projekto metus .. n jos susijusios su žmonių stebėjimą MATLAB .. Noriu connnect mano kamera (integruota laptopo pati) su MATLAB. prašome padėti man naujienas savo kodą ... thanx .. mano elektroninio pašto numeris yra: saumyajoshi17 (at) gmail.com [/quote] [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] ok mano pašto numeris yra varunknp @ gmail.com Pasistengsiu Jums padėti [citata = varunknp] tai labai lengva, kad galėtumėte susisiekti su kamera [citata = Saumya Joshi] Hi raychen ... darau savo galutinę projekto metus .. n jos susijusios su žmonių stebėjimą MATLAB .. Noriu connnect mano kamera (integruota laptopo pati) su MATLAB. prašome padėti man naujienas savo kodą ... thanx .. mano elektroninio pašto numeris yra: saumyajoshi17 (at) gmail.com [/quote] [/citata]

Labas raychen. Dirbu savo galutinis semestro projektą dėl žmogaus gestas analizė. Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kuris turi integruota web kamera, kaip aš galiu cannect web kamera su MATLAB. gali u PLZ siųsti man kodas. Ačiū. mano elektroninio pašto numeris yra: sheshu1431@gmail.com .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back