Kačių atgrasantį

J

Jer

Guest
Aplogies jei ne į temą, bet ten (humaniškas) būdas pateikti šių nepageidaujamų kenkėjų off ateiti ir ?*?*?*?* sode.Patikrinkite ultragarso metodai?

Kaip apie didelį šunį?Kitas metodas yra tas, kad jos prekių ženklas savo teritorijose vykdo šlapintis į juos.Kaip sutrikę norėtumėte būti už tai aplink sodo sau?

Po daugiau minties, Aš atsimenu prieš keletą metų mokytis, kad atsižvelgiant plastikinės talpyklos, pagamintos iš balto, nėra aišku, plastiko ir užpildyti ją vandeniu ir jų išleidimą į jūsų sodą bus atremti šunys.Tai gali dirbti katės taip pat.Konteineriai buvo jug tipo, su siauromis kaklų, kad gyvūnai negalėtų gerti vandens.

Aš įtariu, kad nuo saulės įkaista plastiko, kuris remiasi cheminių medžiagų, vandens, kuris išgaruoja ir stimuliuoja kvapas jutiklių gyvūnams.

Hi Jer

Manau, ultragarso metodas veiks.Katės išgirsti daug didesnio dažnio negu žmonėms.Jei siunčiate moduliuoti ultragarso garso, kad yra stiprūs, jūs neturėsite jokių kačių, šunų, Pelė, ...netgi galbūt nėra kaimynų anymore.

Iki

Turiu jus perspėti apie ultragarso metodu.Keletas Moterys yra oversensitive su ultragarsu, Hope you don't like juos prarasti.

Ieškoti produktas, vadinamas "Ultrasonic Sporto treneris."Jis turi du mygtukai, vienas teigiamas sustiprinimas (garsinis signalas, kad net žmonės gali išgirsti) ir ultragarso "neigiamas" sustiprinimas mygtuką.

Mes nusipirko vieną iš šių gauti katėms iš mūsų garažas.Jie visada sekite mus, ir kai mes norime uždaryti garažo vartų, mes niekada negalėjo išlaikyti dėmesį.Daugumoje kačių, jie tikrai gauti pranešimą, kai tikslas ir paspauskite mygtuką ultragarso.Sakau dauguma, nes mes norėjome ją naudoti mūsų katės nuolat ją patekti ant stalo, ir tt, ir atrodo, kad nėra įtakos jai!

Veiksmingas dalykas, kurį mes bandėme jį gauti vieną iš šių didžiųjų "purškimo butelius" ir nustatyti išėjimo į geriausių srauto nustatymas ir tiesiog paspauskite su vandeniu kat.Veikia visų kačių.Kitas būdas būtų naudoti vieną iš šių naujų Fancy squirt guns.Mano sūnus yra vienas ir Jūs galite paspausti kažką su švelniavilnių upelio vandens gera 10 m

RON

Manau, kad katė yra gražių būtybių ir jie turi gydomųjų galių.Tačiau, jei jūs tikrai norite atsikratyti jų, eikite į "Pet Shop kad aptarnauti tik šunims ir prašyti druska (aš nežinau, nurodyti vardą, tačiau aš tai patikrinti), kad jūs galite mesti ant savo turto atgrasyti kačių atvyksta in

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back