K573RF4A 27c64 klonas programavimą.

N

neazoi

Guest
Sveiki, turiu du K573RF4A (2764 klonai) epromes. Vienas turi Vpp = 21v ir kiti (kurie turi mažesnes lustas miršta) turi Vpp = 12.5v kurių vienas turėtų naudoti mano prašymą? Turiu Willem programuotojas

Abi EPROM kartą programuojama bus elgtis lygiai taip pat, klausimas čia yra, kuris ZIF turi savo programuotojas, todėl jums nereikės atlikti naują adapteris mažesnių pėdsaką .. IanP: wink:

Ir EPROM kartą programuojama bus elgtis lygiai taip pat, klausimas čia yra, kuris ZIF turi savo programuotojas, todėl jums nereikės atlikti naujas adapteris mažesnių pėdsaką .. : Wink:
Aš pastebėjau, programuotojas turi už Vpp nustatymas. Jūs galite pasirinkti tarp 12v, 21v ir 23v. Vienas EPROM sais Vpp = 21.5v. Ar ji bus ok, woth tik 21v, ar nėra įtampos turi būti tiksli?

Norėčiau spėti, 21V yra gana arti. Tiesą sakant aš niekada matė EPROM, kad naudojami 21V, bet 21.5V yra labai dažni, todėl galbūt jie tiesiog sutrumpintas skaičius. Jei programuotojas naudoja tinkamas algoritmas, jis bus nuolat bando rašyti į tą patį adresą, kol duomenys gali būti skaitomi atgal teisingai, jei įtampa yra šiek tiek mažas jis būtų tiesiog parašyti kelis kartus prieš duomenimis, patikrintais teisingai. Kaip IanP sako, du prietaisai veiks vienodai, tai yra tik jų vidaus programavimo kontrolės, kad yra skirtingos. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back