kūno temperatūros matavimo

M

masba

Guest
Norėčiau matuoti kūno temperatūrą naudojant termistoriai.Ar kas nors duoti man bet kokia schema ar procesą .... Please ... [/ b] [/ b]

Kodėl termistoriai?Produkcijos nelinijines ir svyruoja tarp prietaisų - nors, jei jūs žiūrite į ribotą jos span tik keli laipsnių gali "manyti", tai yra tiesinė vardan konversija, kai jis yra sukalibruotas.

Yra keletas nebrangių tikslią linijinės jutikliai, kad galima tiesiogiai įgyvendinti arba prisijungti prie skaitmeninių sistemų, tokių kaip LM35.

vietoj naudojant analoginius komponentai geriau panaudoti DS18s20

I'm from Bangladešas .. i am doing my final metų disertacija projektą .. Tai gyvybiškai ženklai stebėti arba paciento monitor.so vienos pusės mūsų projektas yra kūno temperatūros measurement.in mūsų šalyje mes negalime valdyti bet temperatūros jutiklis. . Dabar mes galvojame apie alternatyvių kaip termistoriai ..
todėl, jei suteikia man mintis apie Kaip įvertinti kūno temperatūra trumpai ji ll būti labai naudinga man.
Dėkojame Jums,
masba.

Galite naudoti 1N4148 / 1N914 signalo diodai paprastą temperatūros matavimas.Šis pakeitimas bus 2.2mV-2.3mV /
laipsniui C.

Hope this helps

Į sveikatą

Ravi

Jutiklių sukeičiamumas be perkalibravimas paprastai reikalauja panašių sistemų, taip pat gana didelis tikslumas
pvz. 0,1 K ir tikrai sterilizabilty.Yra nedaug davikliai su šioje specifikacijoje.Diodai ir skaitmeninių daviklių nėra tarp jų, aš bijau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back