Kūdikių inkubatoriaus tarybos kontrolieriaus

H

haytham

Guest
Labas visiems Aš esu projektavimo kontrolės valdyboje kai kūdikis inkubatorius. Turiu tokia situacija. 1 - Need for aiškūs bei tikslūs temperatūros matavimo nuo 20c iki 40c aš eiga MTTP DIN 0,385 omų / C jutikliu. 2 - Aš pasinaudosiu PIC16f877 MC Mano klausimas yra, 1 - Ar kas nors žino gerą grandinė sąsaja šiame Temperatūra jutiklio su MC kuri leidžia dizaineris gauti naudoti pilną įtampos diapazonas A2D modulis embeded į PIC MC (0-5 voltų) 2 - Jei bet kokia įstaiga galėtų padėti tiekti mane PICC kodas PID valdymas su savarankiškai melodija ar premjero informacija apie tai, kaip ją kurti. Ačiū iš anksto už jūsų nuoširdų padėti.

Idealiu atveju jūs jėga nuolatinės srovės per MTTP ir įvertinti jos išėjimo įtampa, kuri (po lygis keičiasi) apimtų ADC įvesties diapazonas, kai eksploatuojami visoje savo tikslinę temperatūra. Per tokia maža temperatūra diapazone, tačiau tai reikalauja nepriimtinai didelis srovės. Net mažiau MTTP srovių norite stebėkite savaiminio įkaitimo. Taigi, jūs galite priversti gal ir 500μA srovė per MTTP, kad būtų išvengta savaiminio įkaitimo poveikį ir dar gauti protingą signalo ir triukšmo santykį. Naudokite matavimo stiprintuvas matuoti įtampos, kuri vystosi visoje MTTP kaip nuolatinės srovės sužadinimo rezultatas. Tai aš-amp pašalins bendro režimo įtampos, ir jūs galite švirkšti neatsižvelgiant kompensuoti jums reikia padaryti i-amp išvesties 0V esant 20 ° C. Programos i-amp pelnas taip, kad ji išėjimai 0V, esant 20 ° C ir jis išėjimai jūsų ADC visos skalės įėjimo įtampa (5V?) Esant 40 ° C.

Norėčiau pasiūlyti, kad, kadangi tai yra gyvybės palaikymo sistemą, kad jūs turite dvi skirtingas termometrai atleidimo iš darbo.

Hi lambtron Ačiū už jūsų mintis aš noriu paklausti, ar jūs jau grandinės schema už jį. Gal kas nors padėti man PID kodą savarankiškai melodija! [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] Sveiki išpūstas Dėkojame už interset. Tiesą sakant, atleidimo iš darbo taikoma per perkaisti patikrinti jutiklio (kitu davikliu, kuris sukels valdytojas į ugnį alram ir uždaryti šildytuvas, jei temperatūra viršija tam tikrą ribą) Nėra daug dizaino klausimais (tikslumas / percision) aboout šio jutiklio, nes ji naudojama prasme tik viena temperatūros. Taip pat jo signalo kondicionavimas grandinės yra labai paprasta Dar kartą ačiū už jūsų indėlį Haytham

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back