ką tai VHDL notacijos reiškia?

F

frznchckn

Guest
Mano kolega, ir aš bando iššifruoti kai pardavėjas kodas ir mes tiesiog nėra susipažinę su kai kuriais šį formatą:
Code:
 nuolat MY_CONSTANT: std_logic_vector (4 downto 0): = std_logic_vector (to_unsigned (16 # 0 # 5)) ;
Koks yra antrasis # ženklas čia? Radau [url = http://www.vhdl.renerta.com/mobile/source/vhd00041.htm] VHDL - pažodinio [/url] dėl "pagrindinis pažodžiui". Ar kas nors gal išsamiau paaiškintų base_literal notacijos? based_literal:: = bazė # based_integer [. based_integer] # [eksponentė] Ačiū.

Matyt, 16 yra pagrindas ir yra 0 based_integer. Frakcija ir eksponentės yra praleistas, nes tai grammatic leidžia.

Ar eksponentė būti prie pagrindo? Taigi šiame pavyzdyje: 16 ^ eksponentė nuo 16 yra bazė?

Nesu tikras, bet mano spėjimas yra, ką vadiname bazė yra 0, ir 16 yra radix (ty šešioliktainis). Pataisa: Aš norėjau tai 0h * 16 ^ exp. Aš gali būti klaidinga, nors.

jos labiausiai naudinga sugebėti atstovauti sveikieji skaičiai, kaip šešioliktainis skaičius!

tiesa WTF yra tai, kad jiems reikia atstovauti vertė "nulis" į hex nei dešimtosios dalies. (Nebent tai buvo tik vieną eilutę krūva, ir visas kitas eilutes iš tikrųjų buvo logiška būtų hex: 16 # 4 # 16 # 8 #, 16 # C #, 16 # F #, ir tt)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back