Ką reiškia šis punktas?

M

mtkee2003

Guest
labas
By "Marina Gorbis" and "David Pescovitz".

Toliau passsage kilęs iš knygos "Ardantysis Technika Burbulai Before They Balloon"
Iki "Marina Gorbis" ir "David Pescovitz".Ir tai tik iš naujo, atsižvelgiant į infrastruktūros pradžioje.
Šiandien, prakeiktas dėl šviesos jungiklis yra tikėjimo aktas, kad centrinis komunalinės dirbti mūsų miestuose.
Jie parduoda, mes perkame.
Tačiau paskirstytos energijos sistemų gali sukelti energijos rinkose, kur kiekvienas iš mūsų gali spręsti savo sultyse.Ką reiškia šis punktas: (iš http://spectrum.ieee.org/sep06/4435/2)

nuoširdžiausi linkėjimai,
Mostafa

"Šiandien, prakeiktas ant šviesos jungiklio yra tikėjimo aktas, kad centrinis komunalinės dirbti mūsų miestuose. Jie parduoda, mes perkame. Tačiau paskirstytos elektros energetikos sistemų gali sukelti energijos rinkose, kur kiekvienas iš mūsų gali spręsti savo sultyse".

Tai reiškia, kad mes esame priklausomi nuo elektros energijos tiekėjų (taip pat žinomas kaip "komunalinių" arba "komunalinės paslaugos"), bet jei elektros energijos paskirstymo sistemos buvo naudojamos galėtume visi būti elektros energijos tiekėjų (ar naudotojams).

Pavyzdžiui, jei būtume vėjo turbinos mūsų namus, tačiau buvo ne naudojant gaminamos elektros energijos mes galėtume pašarų jį į tinklą, ir jį parduoti.

Aš sutinku su Rob B, jo paaiškinimas yra labai gera.

ačiū mano draugams

in above passage

Kas yra teksto sąvokos "aktas tikėjimą"

aukščiau ištrauka

nuoširdžiausi linkėjimai,
Mostafa

Akto tikėjimas reiškia, kad jūs manyti, kad kažkas yra tiesa, be aiškių įrodymų.
Tikėjimas yra kažkas, kas nors ar ne: nereikia demonstravimas.
Mano nuomone, ši frazė yra naudojama pasakyti, kad galimybė pereiti į mūsų namus šviesa yra visiškai priklausomas į komunalines paslaugas teikiančias bendroves, kurios numato, kad mūsų paslaugos: esame įsitikinę, kad jie visada mums parduoti elektrą, net jei jos neprivalo to daryti amžinai.

Linkėjimai
Mowgli

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back