Ką reiškia "įvynioti" ASIC refre? Ir ką

G

Guru59

Guest
labas visiems ........ Ką reiškia "įvynioti" ASIC refre ?.... Ir ką jis daryti išvadą, .......... ačiū ...........

apvalkalas yra paketas, kuris yra naudojamas paversti vienos sąsajos į kitą sąsają arba konvertuoti vieną duomenų formatą į kitą formatą ir tt Pavyzdžiui, jei turite IP naudojant AMBA autobusų sąsaja, bet savo dizainą, jis nenaudoja, tada jums reikia AMBA įvynioti pakeisti jūsų faktinis autobusų sąsaja, integruoti savo IP

Be pirmiau išvardytų priežasčių, įvynioti gali būti naudojamas sugrupuoti logiškai panašių modulių ir sub aukščiausio lygio. Ačiū

kartais ir reikia parašyti keletą sąsaja, Perl ar tcl įrankiai, pritaikyti ASIC projektavimo įrankiai savo reikalavimą, šios per priemonių sąsajos yra vadinami vyniojamąjį popierių

mano nuomone, warpper yra, jei mes turime AXI sąsaja, bet aš nenoriu visų AXI perdavimo AXI sujungimą, ir kai kurie AXI perdavimo turėtų pereiti į kitą autobusų priklausomai adresas, todėl man reikia suprojektuoti, įvynioti į atskiras AXI perkelti į skirtingas paskirties.

kartais ir reikia parašyti keletą sąsaja, Perl ar tcl įrankiai, pritaikyti ASIC projektavimo įrankiai savo reikalavimą, šios per priemonių sąsajos yra vadinami vyniojamąjį popierių

Mano supratimu, apvalkalas yra hierarchijos logikos lygis, mažas hierarchijos lygio pagrindinių įėjimo ir išėjimo kontrolė, panašiai kaip knygos viršelio. [Quote = Guru59] hi everyone ........ Ką reiškia "įvynioti" ASIC refre ?.... Ir ką jis daryti išvadą, .......... thanks ...........[/citata]

Jei tai tada aš sakyčiau "įvynioklis" nėra griežtai ASIC kadencija, tačiau labiau bendresnio SoC terminas.

Yra daug apibrėžimų vyniojamąjį popierių VHDL kodas Verilog įvynioti integruoti aukščiausio lygio arba atvirkščiai. IP Vyniojimo padargai (siekiant paslėpti unnedded signalai) Atminties Vyniojimo padargai Hard Makro vyniojamąjį popierių

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back