Ką manekeno rašyti I2C tai reiškia?

D

dayal

Guest
Hai, gali kas nors pasakyti man, kas yra tai manekeno rašyti I2c?, Turėjau klausimą su vienu interviu, kaip aš galiu atsakyti į šį klausimą, gali kas nors atsiųsti teisingą paaiškinimą. Dėl Dayal

Sveiki, manekeno rašyti naudojamas I2C sistemas, o duomenų skaitymo iš vergų prietaisai. Be prietaiso ID vergas vienetas, visada įrenginiai reikalauja pagalbinių baitai turi būti pateikta prieš skaitant duomenis iš prietaiso. Pavyzdžiui, i2c atminties įrenginys gali būti pasirinktas taikant savo prietaiso ID a0h tačiau, be to, jis reikalauja vieno arba dviejų baitų adresas, iš kur galėtų nuskaityti duomenis, vietą. ASK gali reikalauti, Kanalo adresas turi būti teikiama skaityti duomenis iš. Taigi, Inorder skaityti iš tokio įtaiso baitas, jūs pirmą kartą siunčia savo Device ID kartu su Rašyti bitų rinkinys, follwed pagal adresas baitų, iš kur duomenys turi būti skaitomi. Šis raštu pagalbiniai baitų metu skaityti sesijos procesas vadinamas Dummy Rašyti. Po pagalbiniai adresas baitų, kapitonas suteikia Pakartotinis Pradėti (siekiant užtikrinti, autobusų kontrolė yra vis dar laikomi kartu su dabartinės magistro) ir po Pakartotinis Pradėti, dar kartą Device ID, bet šį kartą su Skaityti bitų rinkinys. Dabar spręsti Slave įrenginys žino, iš kur gauti duomenis, ir į šių baitų ciklą, vietų duomenų apie autobusą, kapitonas skaityti. Pagarbiai, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Hai, Ačiū už šią informaciją, ji yra labai naudinga man ..... Mano Dayal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back