Ką laikrodis Jungties įvadas reiškia?

P

prasadel06

Guest
hi .. ką reiškia laikrodis Jungties įvadas ..... kaip sumažinti, kad ... thanss

laikrodis pašarų per sąvoka yra taikoma Wen ir dizainas pertvara. prisiimti ir turėti 2-3 pertvaros UR dizaino ir dabar, jei antrojo pasiskirstymo hs eiti per pirmąjį skirsnį CLK, tai įrankis, neturi žinoti, kuri yra šaltinis arba šaknis kaištis. CLK antrojo disko, tada ir reikia nustatyti laikrodį "pašarų per pirmojo disko" laikrodis! i e iš tikrųjų, o ne CLK tiesiogiai Važiuojam per 2 skirsnį, 1 pertvara dabar maitina Clk per eina per) 2. Jei nėra jokio kito eiti, tada maitinti per variantas yra vienas. Kita naujo atlikti projektavimo pasiskirstymo tokiam THT laikrodis šeriamos ne-per 1. pertvara su 2! PS: CDU - laikrodis paskirstymo įrenginys dedamas tokį THT CLK antrojo disko, turi eiti per vieną ar daugiau dalių, į dizaino WBR Lakshman

Hi Laxman ..... Dėkoju jums už atsakymą .... bet aš negaunu ... iš tikrųjų mano projekto ..... aš naudoju clocked xnor naudojant CMOS, su laikrodžiu aš gaunu šuoliai į stabilios valstybės, ty, kai laikrodis taikomas .... kauplys sumažinti, kad šuoliai ...

Nežinau, jei tai veiks, bet galite pabandyti laikrodžio signalui perduoti per porą inverterių. Tai galėtų suteikti jums laikrodį, kuris doesn neturės šuoliai. Jos tiesiog pasiūlymas ir aš ne bandė ją. Jūs galite suteikti jai kulka.

@ Prasadel06 Ohhhh .... Gerai!! ir reiškė pasakyti, u yra strobavimo laikrodis thru Xnor vartai tai? u ieškinio pagrindus gali pranešti man wat signalo bandote vartų į CLK? ir erkė gauti, CLK trikdžių, dėl kitų signalų THT u strobavimo CLK su!! galite u pls pasakykite man, iš kurios logika / blokas yra kitas signalas XNOR gare tikrajam?? cos su THT, mes galime gauti sprendimą!! ! WBR Lakshman

Jungties įvadas ir trikdžių! Glitches r dažniausiai atsiranda dėl kombinacyjnych logika ... PLZ patikrinti ją ... tai statinis ar dinaminis gedimo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back