Ką kilpa klaida reiškia kai synthetizing Dizainas Compiler?

M

master_picengineer

Guest
Sveiki, Ar kas nors paaiškinti man, ką reiškia ciklo klaidą o synthetizing dizaino kompiliatorių. Kas gali paaiškinti šį reiškinį? Ačiū iš anksto!

Asinchroninis grįžtamojo ryšio kilpa, kuris skundžiasi nuo dizainas kompiliatorių. Labai paprastais žodžiais, jei jums trumpas išėjimas iš, pavyzdžiui, vartus ir vartai ARBA vartų ar bet kurios kitos keleivinis-krovininis loginių vartų jam patenkant, ji taps asinchroninis kilpa. Apskritai kalbant, jei pašarų atgal kombinacyjnych vartų ouput straipsnio neregistruoja arba skląsčiu) į kitos kombinacyjnych vartų įėjimo ne užsiregistruoti arba Patentatslēga,), be eilės elementą (registras) keliu, jis tampa linija, kuri sukels ciklo klaida. Kr, Avi http://www.vlsiip.com

, Dėl Pone, kai kuriais atvejais tai kilpos yra pageidautina, kad pavyzdinis kuriant asynchronicznego, Huffman vartų pavyzdinis. Kas atsitiks, jei aš ignoruoti kilpas, generuoti netlist ir kad mano mikroschemos? Bus mikroschemos kad functionnal? Ačiū dar kartą!

I dont know bet kokiomis sąlygomis, kur kilpos gali būti pageidautina. Ir jei jūs padarote IC su Async kilpų neveiks Kr, Avi

Tai gerai, ačiū. Į sveikatą, Master_PicEngineer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back