Ką "EST", "LML", "LVDS"

K

knack

Guest
Sveiki, aš kartais matau kad ppl naudoti LML grandinės daryti ... bla bla .. ir naudoti LVDS, nes ... bla bla ... ECL .... Catigory arba mokslo šaka šiomis sąlygomis priklauso? Manau, tai yra kai I / OS sąsajos standartų, (nežinote, ir turi būti koreguojamas, jei aš neklystu) .. Noriu sužinoti daugiau apie juos .. Taigi, ką turėčiau skaityti arba ieškoti?? Buvau, sukurti aukšto dažnio ir didelio daliklis skaitiklis .. kuris iš jų turėčiau naudoti ir kodėl? C / ct ir Adv. / trūkumų kiekvieno ..... Prašome suteikti man naudingos medžiagos apie juos ... Labai didelis [size = 7] labai jums visiems ačiū [/size] pagalbos .. Linkėjimai, - Knack

ECL reiškia Emitter sujungtų loginių Tai didelės spartos logika šeimos, nes tranzistorių niekada nebuvo leidžiama prisigerti Jos struktūra yra labai panašus į analoginį Diferencialinis stiprintuvas. LML reiškia Srovės logika. Tai kitos didelės spartos logika šeimos panašios į EST išskyrus tai, kad viena šeima yra buferinis išėjime, o kitas ne. LVDS yra žemos įtampos skirtumas signalizacijos. Šia logika šeima naudoja diferencinių signalų apie 700mV atstovauti 0s ir 1s. Didelės spartos dalytuvai. Manau, kad dažniausiai logika šeimos LML arba dinaminės logikos.

LVDS - Žemos įtampos skirtumas signalizacijos naudojamas duomenų perdavimui tarp lustai. LVDS naudoja sūpuoklės aplink 50mv - 400mv labai aukšto dažnio signalus. Tai paprastai naudojama didelės spartos ryšio. LVDS vairuotojai ir dekoderių kita svarbi specifikacijos bendrą režimu signalų įtampos lygį. Bendrą režimo lygis skiriasi wrt apibrėžta protokolo ir įtampa, kuriame pagrindiniai darbai. Siekiant daugiau sužinoti apie LVDS įgyvendinimo, galite man žinutę. Aš siūlau jums pradėti skaityti iš LVDS modeliavimas ir tada į LVDS vairuotojų. Naudokite "Google" ieškoti straipsnių apie šių.

"Aš buvo ketinama sukurti aukšto dažnio ir didelio daliklis skaitiklis" nustatyti, kas dažnių kalbame apie čia ...

Aš sėkmingai dirbo LVDS vairuotojų net iki 2GHz 130nm. Jis priklauso nuo technologijos.

Jei ieškojote kai IEEE kortelių, duok man nuorodos ir aš gausiu juos už jus!

EST yra spinduolis susijusi logika [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] Žemos įtampos skirtumas signalizacijos, arba LVDS, elektros tinklo signalizacijos sistemos, kad gali važiuoti labai dideliu greičiu , per nebrangiai vytos poros varinių kabelių. Ji buvo įvesta 1994 metais, ir tapo labai populiarus kompiuterių, kur ji sudaro labai didelės spartos tinklų ir kompiuterių autobusai. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back