jutiklis klausimas

B

bbexpress

Guest
Hi everyone,
Noriu daryti projektą su Stovas bus nutvieksti su kiekviena veiksmų.Manau reikia viena jutiklį kalno kai kurie kai aplink ritinio aktyvuoti lemputės su kiekviena veiksmų vartotojų.Can anyone give me kokie davikliai galima naudoti ir nuorodą, jei norite gauti jutiklius.Jokių komentarų, idėjų yra vertinami.

I
don't really suprasti ir bando daryti, jei norite nutvieksti grindų kai u setp apie ją, galite naudoti preassure jutiklis tiesiog pereiti pagal bloko ir ketinate žingsnį, kad ji çjungti swqitch su savo svoriu.

Manau, kad tai, ką jie naudojami avalynės padus yra mechaninis jungiklis.Vienintelis yra storos ir Plonas Pakanka, kad yra didelis poslinkis kai stovint, kad koja.

NE, jums Niezrozumiany mane

aš bandome daryti, aš turiu vienas jutiklis įrengti dėl "Walker" (o ne žmonės), kad dėl negalios žmonės naudoja, ji bus aktyvuoti lemputės, nes ši vartotojo kurtiesiems (jis negali girdėti ne visiems, tačiau Jis gali matyti).Manau bus naudojamas vienas IR siųstuvas ir imtuvas.
Vienintelis dalykas, i dont know, kad, kai vartotojas go (eiti), kai ką pakeisti, pavyzdžiui, poslinkis, greitis ,.... kokios jutiklis galima įvertinti, kad pokyčiai, ir jis nustoja vaikščioti, jutiklis sustabdyti taip pat.

jutiklis ---------> IR siųstuvas ---------> IR imtuvas -------> LED Displays
Tai visas mano projektas
Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back