just wondering?

S

shebo

Guest
kodėl čia mes oftenly kalbate apie Pic, avr ir 8058, ir mes retai kalbame apie Freescale ir HC12 šeimas?

shebo rašė:

kodėl čia mes oftenly kalbate apie Pic, avr ir 8058, ir mes retai kalbame apie Freescale ir HC12 šeimas?

Čia, Pietų Afrika daugumoje namų kūrėjams naudoti PICs.Ji buvo populiari nuo 80 ir kindof auginami prie kulto statusą.Laisvas MPlab, pigiai arba nemokamai kompiliatoriuose ir daryti sau programuotojai taip pat padėjo.

Intel pagrįsta 8051 taip pat labai populiari.Daugelis księżyców senumo Jums reikalinga išorės EPROM pradėti, tačiau daugelyje naujų prietaisų turėti laive Flash ir RAM, plius daug atvėsti periferinės.Kalbant apie priemones yra nemokamos (4k ribotas) Keil kompiliatoriuose nemokamai sdcc kompiliatorių ir daug įtrūkimai ant brangesnis tipai.Daugelis iš šių 8051s taip pat remia bendrą universaliųjų programuotojų.Naujesni rūšių, pavyzdžiui, SiLabs C8051 serijos, gali būti programuojamas naudojant palyginti pigaus JTAG/C2 programuotojų.Jie taip pat tiekimo dev rinkiniai $ 99 sudėtyje yra viskas, ko jums reikia.Lustuose taip pat pigi.

Teksasas yra labai mažos galios MSP430 serijoje.Tai 16 bitų mikroorganizmų.Jis ateina su laisvo C Compiler dėl mažų micros bet JTAG programuotojas yra kuce kurti sau,
o ne populiarus.

Aš Motorola 8 Kaisčiai dev rinkinys nemokamai.Laisvas (mažas kodas) sudarytojas, serijos kabelis, darbai, ...bet ji nebuvo patraukti mane.I
don't like PICs ir šio lusto padarė man atrodo, kad vynai buvo geriau.Manau AVRS populiarios dėl šių Atmel įgytą jų 89C51 serijoje.Žmonės įprato prie jų lengva naudoti 8051 ir buvo numatyta su paties tiekėjo greičiu atnaujinti.Lustuose yra palyginti pigi, tai ir pradinio lygio programuotojas.Be to, yra labai gera ir nemokama GNU kompiliatorių on the net.

Kalbant apie softcore perdirbėjai naudoti @ ltera NIOS 1 ir 2 procesoriaus.Šis branduolys yra didžiulis šiuos @ ltera vartotojai, bet iš esmės yra nežinomas ne tik.

Šioje srityje aš dirbu dabar žmonės ieško ant AVRS, 8051s ir PICs.Čia viskas yra ARM, MIPS ir PowerPC.

Viskas priklauso nuo to, kuris ratą jūs kintamomis aplink.

Viktoras

http://www.zerksus.com

Jūs kalbate apie Motorola PowerPC procesorius?

Manau, kad jos šiek tiek didesnis nei paprastai tvarkytojai.Dauguma jų yra 32 bitų procesorius su PowerPC komandų rinkinys.Net ARM yra mažesnis negu.

Tada per procesorius kaip PPC440 ir PPC405 yra naudojamas įterptųjų dizaino.Net Xilinx turi FPGAs su aparatūros PowerPC core į jį.

HC12 šeimos yra galinga, bet atrodo, kad jis nėra distribuited visose šalyse kaip IPS arba Atmel mcus ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back