Jungtis USB PIC18F4550

E

edmondren_89

Guest
Sveiki, mano tikslas yra, kad galėtumėte susisiekti vnt PIC18F4550, aš jau įsigijote USB kabelio tipo A į B, gali kas nors duoti man schema prijungti USB lizdą su mikrovaldikliu? Jūs galite adresu mane edmondren_89@hotmail.com Pagarbiai, Edmond

U tiesiog pažvelgti į 18F4550/2550 u lapą gausite daugiau informacijos ABT išsamiai kontrolierius Datsheet sekta 17 ir atlikite šiuos 1.must susisiekti 470pF kondensatoriaus iš savo 18-ojo Pin poligone (Vusb) 2.Connect 0,1 uF , 0,01 uF, ir 0,001 ud visoje tiekimo atsiejimą

Ką atsiejimo? .. beje turite schema? Ar 4M Hz kristalų laikrodžių osciliatoriai būti naudojami 18F4550? ar turėčiau naudoti 20MHz

edmondren_89, 20 MHz Crystal būtų rekomenduojama į savo grandinę taip, kad pic veiks visu greičiu. Pagarbiai, nsw1216

Tiesą sakant, USB astandrad modulį, requirs standartas inpit frequncy už jos veikimą (Tik jei ir naudojate USB modulis.) Galite naudoti įvairių generatoriai, bet jūs rtequired pakeisti kai kuriuos s ± rankos parametrus USBCON [I ] Pls Nusiųsti lapo 2.3 skirsnyje Osciliatoriai konfigūravimas USB Page 29 [/I] Beje Atsiejimas naudojami stabilizuoti sistemos veikimą. (Duomenų perdavimo greitis buvo didesnis USB nei bet kuri kita sistema) 3 atsiejimo Kondensatoriai naudojami kodėl, nes ji gali apimti dažnių diapazone

Duomenų lapo aprašo Decap vartojimą, bet mikroschema App dėmesį (pamiršau doc skaičius) ji nepaminėta .. Ir šią dcap, aš susiduria su daugeliu problemų,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back