Junction Capacitances tranzistorinių ne RF Dažniai

W

WTech

Guest
Aš įstrigo projektavimas stiprintuvas grandinės naudojant BJT bent 1GHz.Man reikia apskaičiuoti jo sankirtos capacitances ne anksčiau dažnumas ir poslinkis punktas pasirinktų mane, nes naudodami duomenų lapo.
gali bet kuri įstaiga man padėti

Ačiū

Kodėl jūs apskaičiavimo sankryžos capacitances?
Gausite viską lape reikia dizaino stiprintuvas, jei ji nėra pakankama, tuomet susisiekite su gamintoju daugiau duomenų.

duomenų lape pateikiama tik talpa konkretiems sankryžos įtampa ir dažnis nurodyti, ir ji kinta, atsižvelgiant į įtampą ir dažnį.taigi man reikia žinoti, kaip galėčiau jį apskaičiuoti, naudojant suteikta talpos duomenų lapo į savo dažnį ir jungiamosios įtampa.

Turite Sūrį už equeations knygose relatated į mikrobangų tranzistorių.
taip pat žr tokios knygos, kaip kietojo prietaisai Ben G Streetman.

WTech rašė:

duomenų lape pateikiama tik talpa konkretiems sankryžos įtampa ir dažnis nurodyti, ir ji kinta, atsižvelgiant į įtampą ir dažnį.
taigi man reikia žinoti, kaip galėčiau jį apskaičiuoti, naudojant suteikta talpos duomenų lapo į savo dažnį ir jungiamosios įtampa.

Citata:

duomenų lape pateikiama tik talpa konkretiems sankryžos įtampa ir dažnis nurodyti, ir ji kinta atsižvelgiant į įtampos ir dažnio

Kuris tranzistorius Jūs naudojate (pavadinimas, gamintojas)?

WTech rašė:

Aš įstrigo projektavimas stiprintuvas grandinės naudojant BJT bent 1GHz.
Man reikia apskaičiuoti jo sankirtos capacitances ne anksčiau dažnumas ir poslinkis punktas pasirinktų mane, nes naudodami duomenų lapo.

gali bet kuri įstaiga man padėtiAčiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back