judesio detektorių, toothPIC

T

Twins_sasa

Guest
Aš pirko judesio jutiklis (DG55 paradoksas). Ji turi 6 smeigtukai: NC, COM + I / P. I / p, 2 kaiščiai kovos suklastoti jungiklis. Kai informacija formos duomenų lapą: Pavojaus signalo galia: Forma relės 100mA/28Vdc, NC (pasirinktinai forma C relės 500mA/30Vdc, NC / NO) Anti-suklastoti jungiklis: 150mA/28Vdc, NC įtampos įėjimas: +12 VDC Paprastai judesio jutiklis yra prijungtas prie signalizacijos. Tačiau mano projektą, mano idėja yra sujungti šio judesio detektoriaus išėjimo ToothPIC mikrovaldiklių. Taigi, kai judesio aptinkamas, judesio jutiklis siųs, išėjimo įtampa, kuri yra prijungtas prie įvesties Kaisčiai iš ToothPIC. Tada ToothPIC siųs signalą vartotojo PDA. Aš nesu tikras, ar ši idėja yra teisinga, ar ne. Ir aš noriu priemonė judesio detektorius (išėjimo įtampa, nes įėjimo įtampa ToothPIC tik 5-10Vdc). Mano proble - Aš nežinau, kaip sujungti judesio detektorius smeigtukai (NC ", COM ir kt.) ToothPIC. Ar kas nors išmokyti mane apie tai?? paaiškinti išsamiai, kurios PIN prisijungti ką. Aukštą įvertinimą ir vaikinai atsakyti ir padėti. Labai ačiū. Aš manau, kad jis neturi, nes duomenų lape nurodyta "NE pasirinktinai": relė 100mA/28Vdc, NC (pasirinktinai forma C relės 500mA/30Vdc, NC / NO), aš teisus??

nuo maitinimo šaltinio, aš prisijungti +12 VDC + I / P, tada žemė turėtų eiti ir i / p ar COM? nuo jutiklis tik NC ir COM, i / m, įdomu, tai reiškia, kai judesio aptinkamas, NC relės jungiklis bus atidaryti ir be išėjimo įtampa sukels PIC. Mano idėja yra teisinga? pls patarti. Labai ačiū.

Jūsų atveju jūs naudojate 4 jungtys: +12 V (+ i / p), 0V (-I / P), COM ir N / C temperatūroje. Nesijaudinkite apie anti-suklastoti, nors jūs ca conet serijos su COM arba N / C susisiekti, todėl jei kas nors bando atidaryti aptvarą, ji taip pat bus nustatyti išjungti žadintuvą, tačiau tai neprivaloma .. ToothPIC pasirinkite indėlį norėtumėte prisijungti prie jutiklio: Spėju, galite naudoti bet AN0-AN11 įėjimai ir sukonfigūruoti juos kaip skaitmeninio įėjimai. Taip paleisti du laidus nuo daviklio ToothPIC prijungti COM vielos ToothPICs 0V ir N / C selectet įvestis (jums gali tekti prisijungti pull-up rezistorius tarp šios įvesties ir + Vcc; 4,7 10kΩ rezistorius geras pasirinkimas). Atminkite, kad jums bus neigiami logikos, ką reiškia, kad aktyvią būseną, kai adresatas yra atvira .. thats all .. , IanP

ya, aš savo kelią, ir sensorių jau gali dirbti. Tačiau, kai judesio aptinkamas, jutiklio išėjimo galia yra labai maža (

Galite nustatyti išėjimo atsako klausimu pridedant monostabilnym 555 laikmatis ir nustatykite ją generuoti 1, ..., 3, ... 5 sek (ar whatever) impulso .. Šis laikmatis gali būti trigged motoin detektorių signalas per tranzistorius vairuotojo arba lyginamojo, abiem atvejais 1V iš judesio detektorių signalas bus pakankamai .. Daugiau apie monostabilnym konfigūracijos pradziu 555 (žr. nuotraukas žemiau): http://www.doctronics.co.uk/555.htm Linkėjimai, IanP

atsiprašau atsiprašau, aš padariau klaidą. Aš anksčiau gavo "netikėta išėjimo", nes aš prijungtas neteisingai kai kurių laidų. J. produkcija yra +5 V, kai moton aptinkamas. Jis yra stabilus, bet trunka tik 3 sekundes, tada jutiklis grįžti į parengties būseną (0V). Kaip padaryti, kad išėjimo įtampa ilgiau, kad ToothPIC gali turėti pakankamai laiko atlikti savo užduotį? (Paskutinis 10seconds bus pakankamai gera). Dėkingi ir dėkojame už pagalbą.

Esant tokiai situacijai 555 laikmatis monostabilnym konfigūracijoje (žr. žemiau grandinės) .. 10s impulso: R = 100kΩ, C = 100μF (arba R = 1MΩ C = 10μF, ..) kad ji veikia gerai, jums reikės pakeisti judesio detektorių signalas etapas; pridėti tranzistorius vairuotojas aprašyta ankstesnį postą ir naudoti 10kΩ varžai (tarp daviklio ir bazę, ir kolekcininkas ir +5 V) .. C tarp 5 ir GND = 10nF R 2 ir +5 V = 10kΩ Įvesties C = 100nF .. , IanP

Ya, aš išbandyti jį. Bet tranzistorius vairuotojas konvertuoti įėjimo (+5 V) 0V (arba 0V iki +5 V). Ir tai ne konvertuoti + ve-ve etapo. Taigi, yra 555 laikmatis negali būti orientacinės. Teisingas? Ką manote apie šią problemą? Ačiū.

Turėkite galvoje, kad 555 trigged kritimo krašto įėjimo signalo ir judesio jutiklio, 5V, kai aktyviai ... Taigi, judesio detektorių signalas turi būti apverstos, o tai gali padaryti vienas tranzistorius, arba bet CMOS / TTL inverterių (ne vartai) .. , IanP

WAO! aš jį! Seku jūsų pasiūlymas įsteigti. Tačiau judesio detektoriaus išėjimo invertion, aš ne naudoti tranzistorius tvarkyklę. Vietoj to, aš naudoju 741 op-amp ir nustatykite ją kaip keitiklio grandinę. Tada 555 monostabilnym laikmatis, aš sekti jūsų diagrama. Bet aš 10kΩ rezistorius tarp 2 ir +5 V. Tai, nes i cant suprasti, kodėl mes turime prisijungti PIN2 nuo noro prisidėti prie sukelti laikmatis yra 555 +5 V, turėtų būti op-amp keitiklio išėjimo. Ir aš turiu, aš noriu jau. Ačiū labai daug IanP, tu man padėti daug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back