T
Twins_sasa
Guest
Aš pirko judesio jutiklis (DG55 paradoksas). Ji turi 6 smeigtukai: NC, COM + I / P. I / p, 2 kaiščiai kovos suklastoti jungiklis. Kai informacija formos duomenų lapą: Pavojaus signalo galia: Forma relės 100mA/28Vdc, NC (pasirinktinai forma C relės 500mA/30Vdc, NC / NO) Anti-suklastoti jungiklis: 150mA/28Vdc, NC įtampos įėjimas: +12 VDC Paprastai judesio jutiklis yra prijungtas prie signalizacijos. Tačiau mano projektą, mano idėja yra sujungti šio judesio detektoriaus išėjimo ToothPIC mikrovaldiklių. Taigi, kai judesio aptinkamas, judesio jutiklis siųs, išėjimo įtampa, kuri yra prijungtas prie įvesties Kaisčiai iš ToothPIC. Tada ToothPIC siųs signalą vartotojo PDA. Aš nesu tikras, ar ši idėja yra teisinga, ar ne. Ir aš noriu priemonė judesio detektorius (išėjimo įtampa, nes įėjimo įtampa ToothPIC tik 5-10Vdc). Mano proble - Aš nežinau, kaip sujungti judesio detektorius smeigtukai (NC ", COM ir kt.) ToothPIC. Ar kas nors išmokyti mane apie tai?? paaiškinti išsamiai, kurios PIN prisijungti ką. Aukštą įvertinimą ir vaikinai atsakyti ir padėti. Labai ačiū. Aš manau, kad jis neturi, nes duomenų lape nurodyta "NE pasirinktinai": relė 100mA/28Vdc, NC (pasirinktinai forma C relės 500mA/30Vdc, NC / NO), aš teisus??