JTAG wiggler jungtys?

B

bogdanm

Guest
Labas visiems, aš sukūrėme ARM lenta su iš Atmel AT91M40800 ir dabar aš mėginu ką nors derinimo naudojant OCDemon įrankiai ir arm7LibRemote programą, kuri turėtų pakeisti iš GDB Serijos protokolas JTAG komandos OCDemon JTAG wiggler sujungti lygiagrečiai uoste. Problema yra, aš neturiu wiggler. Ar kas nors žino prisijungimus į šį įrenginį? Tai turėtų būti labai paprasta, tik kelios lygio keitikliai, bet yra gana brangus (150usd ar kažką) ir aš nenoriu pirkti:) Any help būtų dėkingi. Ačiū.

Ačiū, aš žinojau apie tą svetainę, tačiau tikrai žinote, kad prietaisas aprašyta čia naudoja tą patį LPT jungtys kaip OCDemon wiggler?

[Quote = bogdanm] Ačiū, aš žinojau apie tą svetainę, tačiau tikrai žinote, kad prietaisas aprašyta čia naudoja tą patį LPT jungtys kaip OCDemon wiggler? [/Quote] Taip, ji yra suderinama su wiggler!

HI ponai Ar galiu naudoti šį su Triscend E5 lustas wiggler? 51 core su JTAG

Noriu įkelti pcb failą, bet sistema man sako, kad "Nuotolinis serveris buvo uždarytos"

į eltonjohn: wiggler yra tik techninės įrangos, jei norite naudoti Triscend E5 lustas, tai reikia programinės įrangos palaikymą.

į eltonjohn aš žinau, kad wiggler buvo remiama FastChip 2.2.0. Iš komandinės eilutės, pradėkite "spiderd-c ARM_Jtag_Wiggler" naudoti wiggler kabelis su A7. Šis naudoja MaCraigor rankos vairuotojams. Nežinau, jei šis būdas gali būti naudojamas su E5 lustai. vladz

Norėdami jingtl: atsisiųsti failą wiggler JTAG SCH.rar ir pamatyti, kad jis "IAR, ji compatibale su viena sąlyga, kurią MaCraigor's?

Labas BenKropp, Koks yra antrasis lustas wiggler JTAG. Nepavyko perskaityti paveikslėlyje. Ačiū.

bandau dirbti jį su Ke * il ir rankos phililps (LPC serija) galite padaryti?

[Quote = BenKropp] Labas petarpav, jis taip pat AC244 [/quote] Ne, šis lustas yra LCX244, žemos įtampos buferio / Line Driver su 5V Tolerantiško įėjimai ir išėjimai

Labas Dainis ir peterpav, tai AC244 ... Prašome pažiūrėti

[Quote = BenKropp] Labas Dainis ir peterpav, tai AC244 ... Prašome pažiūrėti [/quote] Ok, bet aš turiu OrCAD schematinis, kai antrą lustą (kuris yra prijungtas prie JTAG) jungtis yra LCX244, jį naudojant perskaičiuojant LPT 5V lygiai JTAG 3.3V lygius, geriau yra naudoti AHC244, nes tai lustas turi daugiau plačius įgaliojimus supplay įtampos ir 5V tolerantiškas įėjimai ....

Ar kas nors žino iš rezistorius vertybes buit už DCT114 tranzistorius? Dar geriau, kokios DCT114 tranzistorius tai yra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back