JTAG programavimo EPCS config atmintinės

D

davorin

Guest
Kažkas acopy pateikus paraišką įrašą @ ltera aprašoma, kaip programoje EPCS serijos config atsiminimai per JTAG per cyclone FPGAs?

davorin rašė:

Kažkas acopy pateikus paraišką įrašą @ ltera aprašoma, kaip programoje EPCS serijos config atsiminimai per JTAG per cyclone FPGAs?

Ehhmm .. Aš ką sakė (o;

Tik ryšys JTAG į cyclone ... ir FPGA programos EPCS ...

> Kaip programos EPCS serijos config atsiminimai per JTAG per cyclone FPGAs?

Šis metodas nėra.
Žr Figre 5-25 cyc_c51013.pdf.

Jis egzistuoja!
Don't tell something you
don't know for sure (o;Tiesiog paklauskite vietinio @ ltera FAE už Serialflash Krautuvo. Sof failus ...

Config autobuso EPCS buvo nepriklausoma nuo JTAG grandinės Cyclon.
Ir kontrolės config autobusas EPCS negalima atlikti iš JTAG grandinėje.

Arba EPCS konfigūruoti naudojant per JTAG periferijos nuskaitymo?

Paprastai EPCS yra konfigūruoti naudojant ByteBlaster2.

Į EPCS prietaisai gali būti prieinama per JTAG gauti cyclone vidaus registrus ... tai pat EPCS vairuotojas naujos NIOSII rinkinys, leidžiantis CPU branduolio skaityti / rašyti į EPCS atmintis taip pat ...Štai ką radau:

hxxp: / / www.fpga.ch / samples_jtag.php

Jei turite SPOC Builder, prašome statyti sudėties NIOS ASMI.
Atsakyti už kurį prašo yra generuojamas failas! (Vertinimo versija gali jį.)

Šis klausimas jūsų tapo paskata gera man.
Esu dėkingas Jums!
Paskutinį kartą redagavo motopiza 29 rugpjūtis 2004 23:11, edited 1 kartą iš viso

mes taip, kad programa šiuo naudojant nios dizainas.Mes JTAG apkrovos projektavimo į lustą su uosto szeregowego ir procesorius, mes tada naudokite vnt siųsti failą (mes sukurti. RPD failą qu (at) rtus.) Į mikroschemą.Jei naudojote JTAG DERINIMUI uosto vietoj uosto szeregowego tai būtų darbo.Jums gali tekti parašyti JTAG vairuotojas už savo programinės įrangos į programą per šį uostą.

Straipsniai pagal paskirtį
AN 379: Aktyvus Serijos Memory Interface Controller Nuoroda Dizainas (ver 1.0 Kov 2005, 190 KB)

h ** p: / / www. @ ltera.com / Menas / Lit-cyc.jsp

App.

.

dėmesį 370: Naudojant Serijos FlashLoader Su qu (at) rtus II programinė įranga.Programavimas EPCS su JTAG ...

http://www. @ ltera.com/literature/an/an370.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back