JTAG, "Keil" uVision4, LPC2103

E

edygun

Guest
Dabar aš dirbu su NXP LPC2103 ARM7TDMI ir Keil uVision4 kompiliatorių. Man reikia daryti derinimo apie savo lenta, Aš bandė naudojant ISP (RS232 prievadą), kad programa "flash" atminties, ji veikia. Bet man reikia padaryti daugiau, vieno tarpinio ir įvertinti kintamuosius. Manau, kad reikia JTAG. Aš EPI-MAJIC ir Atmel SAM-ICE JTAGs čia, bet aš nesu tikras, ar galiu naudoti šiuos JTAG įrankiai. Ką manote? Ar įmanoma naudoti JTAG su OpenOCD + GDB? Ar žinote kitų alternatyvų? Kaip apie iš Keil JTAG? ULINK2 Debug adapterį arba ULINKpro Debug ir susekti skyrius? Aš esu įsikūręs Indonezija. Kaip aš galiu gauti įrankis kaip galima greičiau? Ar jie prieinami Singapūras ar net Indonezijoje? Ar turite kokių nors tiekėjo / pardavėjo rekomendaciją? Labai ačiū!

Jūs galite susisiekti su keil.com .... jie turi filialus, kur jie gali laivo jums reikalavimas ... jie turi filialus Indonezija ir Singapūras

Ačiū už greitą atsakymą. Nors laukia Keil dalykų ateina: (1) Ar yra kokia nors galimybė naudotis EPI-MAJIC ar SAM-ICE JTAGs arba paprastą namų JTAG? (2) Kaip apie naudojant IAP (in-application programing) funkcija LPC21xx prietaiso? Norėdami paleisti testus App RAM, kad būtų lengviau atnaujinti per kodą plėtrą? (3) Kaip apie Įterptosios-ICE derinimo funkcija įmontuotą LPC21xx prietaisai? Ar kas nors turi patirties kaip naudotis šia funkcija dar? Ačiū.

Sveiki, jūs sakėte, jūs naudojate uVision4. Šis įrankis yra puikus simuliatorius LPC2103 įgyvendinti. Galite naudoti pėdsakų funkcionalumą, nes viskas veikia SRAM ir imituoti. SAM ledas Segger J-Link skirta Atmel įrenginiai. U-Link iš Keil ir dirba su Keil tik. Jei Jūs galite gauti nuolatinį J-Link ", kuri dirba su Keil, IAR, GNU .... Tiesiog keletą terminų duoti jums kažką "Google". HTH, Bobas

Dėkojame, kad Bobas. Taip, tai padeda, nes tai yra pirmą kartą Aš naudoju Keil ir LPC21xx prietaisą. Esu susipažinęs su IAR ir naudojamas GNU įrankių kartais. Aš esu testavimo ir derinimo I2C ir SPI komunikatą periferinius įrenginius (saugus atminties ir RFID skaitytuvas), todėl įrangos emuliacija reikia. Aš atsisiųsti programinės įrangos paketą iš [url = http://www.segger.com/cms/jlink-software.html] SEGGER Microcontroller - Embedded Software Solutions - Parsisiųsti [/url] ir gali prisijungti prie LPC2103. Gebu skaityti ARM registro turinio, bet negali skaityti / rašyti į atmintį. Klaidos pranešimas, kaip jums nurodė: ****** Klaida: SAM ledas gali būti naudojamas tik su ATMEL prietaisai Nepavyko perskaityti atminties. Aš vis dar bando rasti kitų kompiuterio programa, kuri gali naudotis LPC21xx prietaisas per SAM-ICE JTAG. devkitPro, OpenOCD, Yagarto,. . . Bet daugiau pasiūlymų būtų dėkingi. . . Ačiū iš anksto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back