JTAG emuliacija DSP?

D

Dora

Guest
Hello All,

Ar yra kas nors, turintis patirties su JTAG emuliatorius kaip derinimo priemonė DSP.

Tai plėtros natūra Superior tradicinis KIT pagrįstas?

Domiuosi ypač JTAG emuliacija ADSP BF533

Linkėjimai
Dora

Labas

DSP developement basead į JTAG sąsaja yra daug galingesnė nei komplektas įsikūrusi serijos sąsaja (ir brangiau taip pat).Su JTAG turite acess visiems mašina registruose be sustojimo procesorius.

Kurį laiką atgal aš bandžiau padaryti plėtoti JTAG sąsaja TMS320F240 bet TI nesuteikia jokios paramos natūra.Jei norite daugiau sužinoti apie šią sąsają skaityti straipsnyje "JTAG (JTAG) IEEE 1149,1 ir IEEE 1149,4" ne h ** p: / / www.circuitcellar.com/library/resourcepage/1099/c109r12.aspNuoširdžiausi linkėjimai
Pendragon

Labas

Yra žingsnis po žingsnio kodas C debuging posible su
BF533 EZ-KIT Lite (be USB ICE emuliatorius), ir naudojant VDSP ide?

ačiū!
Dora

Labas

Jūsų konkrečiu atveju jūs galite rasti informaciją AD pagrindiniame puslapyje.

Perskaitykite šią nuorodą.Manau, kad padės.

h ** p: / / www.analog.com/Analog_Root/productPage/productHome/0, 2121, BF533% 252DHARDWARE, 00.html
. The VisualDSP software included with the EZ-KIT Lite is limited in program memory size
for use solely with the EZ-KIT Lite product.

Atention atsižvelgti į informaciją, jei jie atskleidžia, kad "ADSP-BF533 KIT EZ-LITE suteikia vertinimo apartamentai VisualDSP integruota kūrimo ir derinimo aplinkai.
VisualDSP programinę įrangą kartu su KIT EZ-Lite yra ribotas programos atminties dydis
naudoti vien tik su EZ-KIT Lite produkto.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Pendragon

Sveiki, turiu tą pačią problemą: noriu pirkti SHARC borto, bet apie Emuliatoriai ir programos kodą riba situacija nėra aiški man.į Pendragon

Naudojimosi naudotojo vadove priduria-21262-EZLITE Board:

"Nuo vartotojo programa Dydis S kodas yra tik 10.922 žodžiai ADSP-21262 procesorius s programos atmintis"
Ar tai reiškia tik programa atminties, o ne kodas atmintis?

"Ne jungtys simuliatorius ar emuliatorius sesija leidžiama".
?Ar kas nors man paaiškins, ką daryti šiuos sakinius pasakyti?Thanx.

kai DSP veiklos kontrolė JTAG.ji yra iš JTAG Debugging imu, galite nustatyti brk punkte, žingsnis ....ir gauti tam registrų ir atminties DSP, kad DSP nėra laisvos eigos režimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back