Jei kanalo ilgis turi būti kartotinis iš Technika minimalus

E

ee484

Guest
Hi, all.

Aš apie sprendimą kanalo ilgis klausimą.

Tarkim, aš naudoju 0.18um technologijų projektavimo Analog grandines.Net šmėkla nėra Pranešti apie kanalo ilgis galiu naudoti, ar yra taisyklė, kurios reikėtų laikytis siekiant nustatyti kanalo ilgis?Nekilnojamojo projektavimas, galiu naudoti 0.2um arba 0.21um?Arba kanalo ilgis turi būti mažiausias kanalo ilgis daugiau?

Jei ne keletas minimalių kanalo ilgis gali būti naudojamos, ar yra kokie privalumai ir trūkumai?Norite išgirsti iš nekilnojamojo dizainerių ...

Kanalo ilgis gali būti nustatyti bet vertė pagal galiojančius spektrą, pavyzdžiui, TSMC 0.18um galiojancios skales kanalo ilgis yra nuo 0.18um į 20um.Nėra ant kanalo ilgis apribojimas turi būti kartotinis funkcija dydžio.

Privalumai ir trūkumai yra šie:
1.Trumpesnis kanalo ilgis reiškia mažesnes oksidas talpa
2.Ilgesnės kanalo ilgis reiškia didesnę išėjimo varža
3.Ilgesnės kanalo ilgis reiškia mažesnes mirgėjimas triukšmas

labas,
bet manau, kad yra tam tikras Darbo tvarkos taisyklių, pavyzdžiui, aš negaliu padaryti 0.18111um turi būti tam tikras minimalus žingsnis, manau, kad naudojant kartotiniai L yra gera praktika.
"Mano nuomone, tik ir aš nesu tikras dizaineris"

Abi Ankstesnis plakatai yra teisinga: nėra jokių apribojimų, išskyrus tuos, kurie pažymėti aukščiau.Tačiau yra keletas konkrečių aplinkybių:

1) turite atidžiai patikrinkite tinklelio dydį, išdėstymą grupių darbą su; didinimo dažniausiai tik 0,01 um.

2) Jūs taip pat turėtumėte patikrinti Wat struktūrų, kuriais remiamasi nustatant prieskonių modeliai, ir laikykitės kuo labiau į ilgį, kad jie naudoja.Priešingu atveju tarpinis ilgis yra modeliuojamas pagal parametrus, kad būtų ekstrapoliuoti, ir todėl mažiau tikslūs.Jei turite gerą Modelling Group, pasikalbėti su jais apie tai.Ar savo patikrinimus, taip pat: Jei naudojate su kanalo ilgis Sweep SIM, dažnai pamatyti diskretinio kreivė, kaip ir "Krepšelis" įvairių ilgių modelių rezultatus.Galiausiai, būtų praktiška ...jei nedidelių neatitikimų neįtakos projektavimas, don't worry about it.

Thanks ... vaikinai ....

Atrodo, kad realizavimo kanalo ilgis yra labiau tikėtina, kad bus nustatytas pagal jos išdėstymo reikalavimą, kuris yra prasmės man ..

Dar viena iš labai trumpą kanalo ilgis rūpestis yra didelis nuotėkio srovę, kuri galėtų būti labai blogai, jeigu jūsų grandinės apimtis yra labai didelė, gali būti neįmanoma laikytis laukimo dabartinis spec.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back