JDM porgrammer neveikia

F

faraz101

Guest
hello 2 all.
draugui i problema, kad i Pastatymo JDM programuotojas iš

http://www.hamradioindia.org/circuits/feng.php

ir jis nėra working.iam naudojant ic prog1.05 su it.when ir spustelėkite, jei norite ištrinti
arba programas, kad pic16f877 programa suteikia tokį klaidos pranešimą
"previliged instrukcija", tada pakimba ir nieko nedaryti.
icprog reikalinga speciali nustatymas JDM programuotojas, ar ne
man sprendimas urgently.thanx iš anksto

faraz101 rašė:

hello 2 all.

draugui i problema, kad i Pastatymo JDM programuotojas išh ** p: / / www.hamradioindia.org / grandines / feng.phpir jis nėra working.iam naudojant ic prog1.05 su it.when ir spustelėkite, jei norite ištrinti

arba programas, kad pic16f877 programa suteikia tokį klaidos pranešimą

"previliged instrukcija", tada pakimba ir nieko nedaryti.

icprog reikalinga speciali nustatymas JDM programuotojas, ar ne

man sprendimas urgently.thanx iš anksto

Thanx a lot namqn i downloadded vairuotojas ic prog site.it buvo apie 12KB size.now, kur įdėti šią file.in į icprog foldrer?

Pabandykite atlikti šiuos veiksmus:

- Pasirinkite "Nustatymai" meniu, tada "Options"
- Pasirinkite "Įvairūs" kortelėje
- Tada pažymėkite langelį sako "Enable NT/2000 vairuotojas"
- Paspauskite mygtuką "OK" mygtuką

Atrodo kaip nauja versija IC-Prog (1.05E) įtraukė vairuotojo jis (aš ne naudojo šią programinę įrangą per ilgesnį laiką).

Į sveikatą,

Thanx a lot pone dabar ic prog nėra stringa, bet kai i spustelėkite programos kortelėje prasideda nuo trynimas tada porgramming tada tikrinti žingsnis step.and pabaigoje pateikia pranešimą verfying nepavyko, ir kai aš įdėti pic aparatinė padaryti nieko, kas reiškia pic ne porgrammed

Yra tikimybė, kad jūsų JDM negali tiekimo / palaikykite srovę didelės PICs (jūsų yra PIC16F877,
ar ne?).Tai paprasčiausiai dėl to, kad COM prievadas turi mažai galios pajėgumų (galų gale, jie nėra skirti tiekti energiją).

Jei tu nori išbandyti ką nors kita, aš siūlau jums ieškoti Schaer (tik
Taita-klasika suderinama programuotojas), naudojant LPT prievadas.Mano Schaer programuotojas
programas, bet IPS aš Sagės į ją (70 rūšių, iš PIC12s į dsPICs).

Į sveikatą,
Paskutinį kartą redagavo namqn 18 rugpjūtis 2007 21:10, edited 1 kartą iš viso

gimęs teisę pirmoji ir bandė f877.after prieš šią problemą ir bandė į f84 tačiau problema buvo same.later i ateiti žinoti, kad 877 buvo faulty.its VCC ir vss pic turi 7ohm varža W / B them.but f84 buvo gera.
bus ir pateikite man gimęs programuotojas modelių ir programinės įrangos

labas.jeigu problema yra dėl tikrinimo programą parsisiųsti, pabandykite pakeisti vėlavimą dėl aparatūros nustatymas.mano 877a, i paprastai naudojama 20 - 25 laiko.taip pat tinkamai Ru nustatymas turėtų būti atrinkti tinkamą programuotojas pasirinktas kaip gerai.hope this helps

faraz101 rašė:

gimęs teisę pirmoji ir bandė f877.after prieš šią problemą ir bandė į f84 tačiau problema buvo same.later i ateiti žinoti, kad 877 buvo faulty.its VCC ir vss pic turi 7ohm varža W / B them.but f84 buvo gera.

bus ir pateikite man gimęs programuotojas modelių ir programinės įrangos

Jums geriau panaudoti OS Win2000
Į ICPROG bus puikiai
dabar aš naudoju, kad
hope this helps Micro_brain

Aš taip pat probs su JDM.Bet tai gali būti, nes mano nešiojamas trūksta nuoseklaus uostą (IBM T41).Naudoti USB-serial keitiklio kabelio, tačiau ji negali skaityti, nei rašyti nieko IPS.

Į sveikatą,
Pažymėti

brangūs firend kaip aptarti forume yra įvairių programuotojų geriausia eiti į svetainę www.ic-prog.com kur ir rasite tiksliai JDM programuotojas PIC jei intersted į ponyprog tada yra kitas pasirinkimas, taip pat

mzypt rašė:

Aš taip pat probs su JDM.
Bet tai gali būti, nes mano nešiojamas trūksta nuoseklaus uostą (IBM T41).
Naudoti USB-serial keitiklio kabelio, tačiau ji negali skaityti, nei rašyti nieko IPS.Į sveikatą,

Pažymėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back