JAV šaltinis 9-0-9 siurbliu transformatorius?

S

soccerman58

Guest
Sveiki, aš turiu seną ASHLY Noise Gate ir galios transformatorius yra miręs. Ant psu atveju ji sako 18vac ne 600mA. Aš atidarė jį ir transformatorius turi 3 čiaupus. Manau, tai yra 9-0-9 transformatorius centras čiaupas buvo lygus 0? Bėda ta, aš negaliu rasti vieną, net ir "Google" (gerai, yra vienas, tai Afrikoje). Ar kas nors man padėti, patvirtinanti, aš iš tikrųjų reikia 9-0-9 ir kur aš galiu gauti vieną JAV? Ačiū Phil

Minėtų detalių transformor gali būti pažymėta. Vietoj to, kad praleisti laiką gauti replika, geriau yra pažeistą transformor už Transformor Odwijak, kurie bus išardyti senus apvijų su skaičiavimo ir naujo vėjo juos atgal, kaip gauti pradinio klonas. Arba pabandykite prijungti 0-9, 1000mA transformor ir tada pabandyti prijungti 0-18 1000mA transformor ir palyginti spektakliai. Coz Jei ji būtų paminėta 18V 600mA, mes turime tik du laidus pateikti. Sėkmės

[Quote = GSM Vyras] 18V centras čiaupo yra gana dažnas [/quote] Taip .. GSM žmogus. 18-0-18 yra bendra. Tačiau autorius sako, kad ji yra pažymėta 18VAC. Jei naudojamas kintamosios srovės, kodėl centras čiaupas atiduotas arba, jei jis nėra naudojamas, transformor duos 36 voltų. Jei jis yra 9-0-9, Jis duos 18 voltų su galutiniais apvijų. Tada kodėl ct yra naudojami? Gali būti du skirtingi matavimo atvamzdžiai įvairių volatges, kaip 0-12-18, tačiau tik 18 naudojamas. Kai kas klaidina išskyrus soccerman58 atsakymų atgal.

Jei pažymėtas 18VAC centras paliesti transformatorius, tada, kad yra įtampa tarp dviejų "Pabaiga" veda - tai yra standartinė pramonės sektoriui nomenklatūra. Jei įtampa buvo "0-12-18" woudl būti atitinkamai pažymimi. Yra daug programų, kurios naudoja centro Sutankintos transformatoriai, įskaitant daug energijos tiekimo dizaino.

Tai gali padėti. Tai labai savitas tiekimas, kaip prietaiso jungtis, kuri yra ne jūsų tipiškų sienos karpų. Ji turi kažką, kad atrodo kaip telefonu arba CAT-5 jungtis, o kiekvienas čiaupas turi du laidus. Tiekimo turi tik transformatorių, visi kiti komponentai yra ant lentos. Pagal elektros tiekimo atveju, aš ne apie tai įspėja prieš viršuje, yra šiek tiek šios jungties brėžinys ir ji sako, Pins 1 +6 centras (baltos ir mėlynos), Pin 2 +5 9vac, Pin 3 +4 9vac. Atrodytų, patvirtinti, kad man reikia 9-0-9 kaip pakeisti, aš nežinau, jei pirkti 18vac sienos karpų ir krekingo atveju atidaryti atskleisti 9-0-9 transformatorius, kad galėčiau tiesiog prijungti iki Šis savotiškas išvesties kištuką arba, jei ji būtų tik 18 0 transformatorius su 2 čiaupų, kurį aš tikriausiai nebūtų galima naudoti kaip pakeisti. Kaip ji atsukama tikrai nėra kažkas, kad aš net minties apie, bet tai yra galimybė, nors aš turiu eiti ieškoti ką nors, kas galėtų padaryti, kad. Aš nežinau, jei ji pagal individualų darbą, pavyzdžiui, kad būtų pernelyg brangu. Ačiū Phil

Atsiprašau GSM vyras. Aš nežinojo, iš JAV standared. Čia, Indija yra tik parašyta 18-0-18, skirti centriniam čiaupo žymenys parodyti ir jis duos įtampos, kaip pažymėta. reiškia centrą, į kurį turi būti Galų gale mes gauti 18 VAC ir iki galo 36volts 0-18 pažymėtas dviejų baigėsi vidurinį transformor. Jokiais būdais .. ačiū už info. Hai Phil Kaip už savo antrąjį postą dabar tai aišku, kad jums reikia 9-0-9 transformor su sakė 600mA Aktualus įvertinimas. Sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back