Jau ieškojote, mikro RF siųstuvas / reciever reikia guru

I

ivanp1977

Guest
Sveiki, turiu mažų mokyklų projekte.Gana paprasta, bet reikia padėti nuspręsti, kuris imtuvai ir siųstuvai pažvelgti.

Aš mėginu padaryti labai mažas raktus Kur už projektą.Taigi aš tikrai reikia labai pagrindinė funkcija.Spauskite ant pagrindo ir imtuvas skleidžia garso ir flicks apie LED žibintai.Šviesos ir garso galėčiau rūpintis, tačiau RF Daiktai aš nelabai mėgstu.Pavyzdžiui, kokios technologijos turėtų būti Aš ieškau ne specialiai?

Jei kuri nors turite kokių nors pasiūlymų / padėti man, būčiau labai dėkingas.

Štai Reikalavimai;
mikro, mažiau nei plotis cm imtuvas
Gavėjas yra tikiuosi jau setup su baterija
Siųstuvas yra labai maža, tikiuosi apie tą patį dydį
50ft diapazonasGabalai yra labai pigiDar kartą ačiū tiems, kas reaguoja, jei turite idėjų ir pasiūlymų, prašome pranešti man.

Ivanas.

Jūs DA vyras ...atrodo Daiktai im looking for.

Thanks a lot.

Ivanas.

Leiskite draugiškas konsultacijas

1.) Neketina statyti modulis pats, nes jis labai, labai daug laiko consumming.Be to, daug įrangos nereikia.Sukurk sau gražus Demo vieneto idėja.(Idėja skaičiuoja labiausiai!)

2.) Jei jūs gyvenate Europoje, tada bandykite 433MHz, nes tai yra PMM dažnių juostoje Europoje ir daugelyje Europos šalių, kad radiatorius turi veikti šio dažnio juosta, kaip duomenų perdavimą.(Yra šiek tiek skirtumų tarp šalių) JAV, tiek 315MHz ir 433MHz gali būti naudojami.

3.) Į savo ataskaitą, galite įtraukti skyrių paaiškinti pasirinkti šį siųstuvą priežasties.
i) priežastis rinktis ASK, o ne FSK
II.) Paaiškinimas pasirinkti 433MHz arba 315MHz.(Priklausomai nuo to, atitinkamas nacionalinis standartas)

Europoje: ETSI
JAV: FCC

4.) Take care antenos ilgis kitaip pėsčiomis diapazonas nebus pasiekti.

Roger

Info ya atsiuntė man buvo labai naudinga.Darant demo vienetas, u reiškia naudoti jau pagamintas RF moduliai ir tiesiog pridėti Technika jiems daryti tai, ko man reikia juos?

Ivanas.

Ps niekam rodyti visus dizaino maketai, naudojant juos iš esmės padaryti nuotolinio įjungimo / išjungimo jungiklis?

Hi Ivan,

Taip, prašom naudoti esamas RF moduliai nebent yra spektro analizatorius ir komunikacijos testset.Kadangi RF nuorodą tikslas kabelių pakeitimo tik (nors ir ne visiškai realiame gyvenime).Tada dizainas grandinės dalimi.

eg) Jūsų siųstuvas gali prireikti susieti su Nr.Pagrindinių lokatorius.Kad unikalusis kodas yra reikalinga kiekvienam iš jų.Roger

Roger Ei, ar žinote, RF modulio kaina tikrai gerai?Žinoti markės turėčiau ieškoti, kad tai tikrai pigiai, bet veiksmingai.Ty.intervalas 25m-50m, dar turi būti mažas, nors ...

Ivanas.

Hi Ivan,

Net neįsivaizduoju, kas yra jūsų vietos parduotuvėse.Tačiau galite pabandyti šį tinklalapį.Yra gana bitų informacijos.(Įsitikinkite, kad žymės "Application Note" ir "reglamentas")

www.rfm.com

Moduliai yra brangus, bet it doesn't matter mokyklos projektą.

Komercinių produktų naudojimo "Super-Regen" technologija, kuri pastatė atskirą vienkartinę komponentas.Produkto ex-works kainos yra nuo kelių dolerių JAV dolerių intervale.

Roger

Ok, I'll make šį naudojant Tech jums aprašyti.Heres visiems nors klausimo.Jei aš jau dizainas, kuris buvo efektyviausias ir pigus.Kaip pigūs galėčiau pajusti šį?Atleast dalys išmintingas ...2 Bucks max dalys (daugiau nei 100 000 vienetų)?Aš žinau, tai nėra geras klausimas, bet aš vis dar reikia įdėti dolerio kainą žaliavų.

Ivanas.

Ir 1set kaina vieneto: įskaitant 1 siųstuvas ir 1 vienetas receivng vienetas

elektroninė dalis Kaina: US $ 1.5 (maks.) (įskaitant RF dalys, encoder ir dekoderis ir tt)
mecha pakavimas: apie JAV 0,6 $, priklausomai nuo faktinio dydžio ir sudėtingumo
gamybos sąnaudų: įmonė priklauso (įskaitant projekto sudėtingumo, workmenship, Nr. kareivius bloknotai, kiekis ir tt)

Comsumer elektroninė rinka yra labai sunku, nes kainos labai jautriai.
10 JAV centai skirtumas (ar net mažiau) tarp konkurentų baigtis nuostolių spręsti.

Ačiū Roger, manau tai bus pakankamai geras baigti savo projektui.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back