I
ivanp1977
Guest
Sveiki, turiu mažų mokyklų projekte.Gana paprasta, bet reikia padėti nuspręsti, kuris imtuvai ir siųstuvai pažvelgti.
Aš mėginu padaryti labai mažas raktus Kur už projektą.Taigi aš tikrai reikia labai pagrindinė funkcija.Spauskite ant pagrindo ir imtuvas skleidžia garso ir flicks apie LED žibintai.Šviesos ir garso galėčiau rūpintis, tačiau RF Daiktai aš nelabai mėgstu.Pavyzdžiui, kokios technologijos turėtų būti Aš ieškau ne specialiai?
Jei kuri nors turite kokių nors pasiūlymų / padėti man, būčiau labai dėkingas.
Štai Reikalavimai;
mikro, mažiau nei plotis cm imtuvas
Gavėjas yra tikiuosi jau setup su baterija
Siųstuvas yra labai maža, tikiuosi apie tą patį dydį
50ft diapazonasGabalai yra labai pigiDar kartą ačiū tiems, kas reaguoja, jei turite idėjų ir pasiūlymų, prašome pranešti man.
Ivanas.
Aš mėginu padaryti labai mažas raktus Kur už projektą.Taigi aš tikrai reikia labai pagrindinė funkcija.Spauskite ant pagrindo ir imtuvas skleidžia garso ir flicks apie LED žibintai.Šviesos ir garso galėčiau rūpintis, tačiau RF Daiktai aš nelabai mėgstu.Pavyzdžiui, kokios technologijos turėtų būti Aš ieškau ne specialiai?
Jei kuri nors turite kokių nors pasiūlymų / padėti man, būčiau labai dėkingas.
Štai Reikalavimai;
mikro, mažiau nei plotis cm imtuvas
Gavėjas yra tikiuosi jau setup su baterija
Siųstuvas yra labai maža, tikiuosi apie tą patį dydį
50ft diapazonasGabalai yra labai pigiDar kartą ačiū tiems, kas reaguoja, jei turite idėjų ir pasiūlymų, prašome pranešti man.
Ivanas.