jūs žinote MOSFET su mažesnės nei 0,05 omo varža?

X

xxtigerxx

Guest
i want to padaryti įjungti / išjungti su 2 MOSFET ir aš naudoju SI2301 už Vishay 0,15 omo varža maks.

bet jei i dabartinę kaip 1A ir volage lašas yra 0,3
V ...

tai yra didelis kritimo, jei yoy turėti baterija paremta mašina ...

taip, i am looking for a MOSFET su mažesnio pasipriešinimo ir didesnis dabartinių Id ..

THX .....

xxtigerxx čia buvo

yra daug mosfets mažesnių chanel atsparumo taip atrodo foor N kanalo mosfets tas yra vienas mažesnių varžai. mažesnio pasipriešinimo ir pricier prietaisai gauti.

Tiesiog vyksta trougn mano digikey KATALOGAS, ir pamatysite daug iš Fairchild kaip
NDB7060lct-TP RDSon = 0,015 ($ 16 vienas ar pusė iš 100)
yra net 0,008

digikey nėra geriausias plave pirkti, bet yra vienas, kad ir su pirmuoju, nes jie turi daug stuff .. vieną kartą ir žinau, kas daro tai, ką man reikia tada i ieškoti pigesnių vieta pirkti, ...i tai, jei aš turiu pirkti urmu ..

1.Jei jūsų apllication yra "ekonomiškai jautrių" - galvoja apie 2-4 lygiagrečiai pigiausias
mosfets, jis nėra toks sumanus, bet dirbti.
2.Jei turite tokia galimybė, pabandykite naudoti bootstraping (Vgate>> Vdrain)
ji padės tikrai.

Ckeck iš Tarptautinės rectifiers www.irf.com.Aukštos įtampos mosfets labai žemas Rdson

galite apsilankyti www.fairchildsemi.com svetainėje rasti tinkamą MOSFET dalis.

daug kitų korporacijų taip pat gali teikti šias tipo prietaiso,
pavyzd ¾ iui,

I & R (tarptautinės ventiliu).xxtigerxx rašė:

i want to padaryti įjungti / išjungti su 2 MOSFET ir aš naudoju SI2301 už Vishay 0,15 omo varža maks.bet jei i dabartinę kaip 1A ir volage lašas yra 0,3 V ...tai yra didelis kritimo, jei yoy turėti baterija paremta mašina ...taip, i am looking for a MOSFET su mažesnio pasipriešinimo ir didesnis dabartinių Id ..THX .....xxtigerxx čia buvo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back