Ispanija

E

e.Horus

Guest
Hello all,

Bet viena čia žino gerą svetainę (-ai) arba geros kompanijos Ispanija kurie RFIC ir mikroschemos dizainas?

Thank you in advance

Hi e.Horus, I'm ispanų taip pat.Džiaugiuosi, kad pamatyti ką nors iš savo šalies šiame forume, būti pasveikinti.
Aš vis dar nežinau, bet kuri bendrovė daro tos rūšies produktams, manau, kad Ispanija nėra gera vieta dirbti VLSI nes paprasčiausiai nėra ARENT bet laisvų darbo vietų šioje srityje, tai yra dėl to, kad gamina elektroninius prietaisus čia per brangus įmonėms.You'd better paieška Europos šalyse kaip aš daro šiuo metu.
Prašome susisiekti su manimi elektroniniu paštu arba bet mano email dariosmm (at) gmail.com, galime pasidalinti savo nuomone / patirtimi / žiniomis.
Iki greito!

Hola,

Aš Belgijos inžinierius;

Buvau apie Erasmus Vigo (Galicia - Ispanija) Aš turėjau dėl programinės įrangos projektas.

Ispanija yra tokia graži šalis!

Štai Belgijoje nėra geriau už VLSI darbą, tačiau jei norite, galiu atsiųsti keletą nuorodų į įmonių, kurios rūšies aukštųjų ...

Iš kur Ispanijoje esate?Ar jau baigė arba vis dar studentas?Kind regards!

Hi mobiliojo it, I am from Granada Ispanijos pietuose, toli nuo Vigo.Aš studijuoja elektronikos inžineriją.Jūs galite rašyti toms bendrovėms?ačiū

Dėkoju už jūsų atsakymus.Aš ne iš Ispanijos.Aš šiuo metu Šiaurės Amerikoje ir aš norėčiau rasti darbo vietas Europoje.Radau keliose vietose visoje Centrinėje Europoje, bet aš negalėjau rasti nieko, kas taip niekada Ispanijoje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back