ISE / EDK 6,3 vs 7,1 ...

B

Big boy

Guest
Bandžiau abu ISE / EDK 7.1 ir 6.3 (visi naujausias pakeitimų paketas, bet išbandyti labai quicly), ir aš tam tikra su 7,1 problemas.Pavyzdžiui, Microblaze dizainas, tilptų 6,3 netelpa kaip griežta 7.1.Be to, aš naudoju "Spartan-3 (FG456, greitis: -4) su 66.6MHz laikrodis, ir aš negaliu susitikti laiko reikalavimas 7,1, o 6,3 patenkinti jį.Be to, dėl tos pačios konstrukcijos, 6.3 duoti 6 lygis logika kritinis kelias, o 7,1 suteikti 9 lygiais.

Be to, su 7.1, kai daro sintezė, gaunu daug įspėjimų, pavyzdžiui, "Pakuotojas: ...negali būti supakuota su vežti tiesiai į konflikto ...'.Kai kurie kiti įspėjimai per.Su 6.3, ne tokių įspėjimų.

I'm currently bandymus su 6,3 darbo vietos, ir aš patikrinti, ar tam tikrų kitų klausimų, man buvo atsižvelgdamas ten, ar ne.

Visi, turintys blogos patirties su 7.1?

Taip.I can't remember exactely kas atsitiko, bet staiga atsirado daug klaidų, kurių dizainą, kuris buvo OK 6,2, dauguma iš jų per sintezę.Aš greitai pamiršti, kad ne bandyti ištaisyti Kai kas wihich veikia puikiai, o kadangi aš ne ehough laiko pereiti per tai, aš nukrito jis.

/ pisoiu

Aš taip pat susiduria su panašiomis problemomis su ise 7,1
Vienas iš mano dizaino registravimo sistema gali būti pagaminamos 6,3 sėkmingai, bet mano kompiuteris turi kai bandau syntesize su 7,1

Manau, kad 7,1 yra labai nestabili.Mano dizainas automatiškai instantiates extra DCM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back