B
Big boy
Guest
Bandžiau abu ISE / EDK 7.1 ir 6.3 (visi naujausias pakeitimų paketas, bet išbandyti labai quicly), ir aš tam tikra su 7,1 problemas.Pavyzdžiui, Microblaze dizainas, tilptų 6,3 netelpa kaip griežta 7.1.Be to, aš naudoju "Spartan-3 (FG456, greitis: -4) su 66.6MHz laikrodis, ir aš negaliu susitikti laiko reikalavimas 7,1, o 6,3 patenkinti jį.Be to, dėl tos pačios konstrukcijos, 6.3 duoti 6 lygis logika kritinis kelias, o 7,1 suteikti 9 lygiais.
Be to, su 7.1, kai daro sintezė, gaunu daug įspėjimų, pavyzdžiui, "Pakuotojas: ...negali būti supakuota su vežti tiesiai į konflikto ...'.Kai kurie kiti įspėjimai per.Su 6.3, ne tokių įspėjimų.
I'm currently bandymus su 6,3 darbo vietos, ir aš patikrinti, ar tam tikrų kitų klausimų, man buvo atsižvelgdamas ten, ar ne.
Visi, turintys blogos patirties su 7.1?
Be to, su 7.1, kai daro sintezė, gaunu daug įspėjimų, pavyzdžiui, "Pakuotojas: ...negali būti supakuota su vežti tiesiai į konflikto ...'.Kai kurie kiti įspėjimai per.Su 6.3, ne tokių įspėjimų.
I'm currently bandymus su 6,3 darbo vietos, ir aš patikrinti, ar tam tikrų kitų klausimų, man buvo atsižvelgdamas ten, ar ne.
Visi, turintys blogos patirties su 7.1?