IS arba BasicStamp?, PICBasic arba PBASIC?

A

AlexNadal

Guest
Sveiki, ir aš beveik comvince naudoti IPS mano proyect, taip pat, nes aš naudoti įvairiais Nuotraukos fot skirtingos taikymo, mano klausimas yra tik mano informacija "Kas skiriasi PBASIC ir PICBasic o Pagrindinis antspaudas ir PICs?

ačiū

Hi Alex,

PBasic ir PicBasic yra programavimo kalbos naudojamos programos konkrečių rūšių mikrokontrolerių.PBasic naudojama programa Pagrindinis ženklai su.PicBasic naudojama programa PICs.

Aš pradėjau su Pagrindinis antspaudas, perkeltas iki Basic Stamp 2.Kai aš sužinojau, ką reikia išmokti, aš sužinojau, kad Ramiojo vandenyno salų yra žymiai pigesnis, greitesnis ir labiau flexability.A Basic Stamp 2 jums kainuos maždaug $ 50,00.A IPS CNA kainuos bet nuo $ 1,00 JAV $ 10-15
JAV, priklausomai nuo funkcijų jūsų norite luste.Galite pereiti į www.microchip.com, kad pamatyti, kas yra siūlyti PICs ir galite goto www.parallax.com ir pažiūrėkite, ką jie turi offerin Pagrindinis ženklai.Nėra nieko blogo, kad jų daiktų.Ji patenkina poreikį šioje srityje ir yra tikrai puikus būdas sužinoti apie micros!Paskutinė Pagrindinis Antspaudas 2 projekte buvo pastatytas 2003 metais.It's a eismo įspėjimo sistemą, kad perspėjimų automobilininkų kai geležinkelis yra užblokuotas.Ženklas nušviečia patarti jiems, kad kampe, kai jie negali matyti yra traukinio kirtimo, kad yra blokuojami ir, galbūt norėsite apsvarstyti vyksta kitaip.3 metų ir vis dar dirba puikiai!Miesto inžinieriai buvo tikrai malonu su juo.Ji taip pat stebi temperatūra viduje spintoje ir paverčia naudojant šildytuvas arba ventiliatoriaus remiantis temperatūros.PBasic nebuvo sunku mokytis visiems.

Po daryti, kad projektas mačiau knygą Chuck HELLEBUYCK teisę Programavimas PICs su Pagrindinis.Ji pradėjo mane į PICBasic.Kai aš pamačiau, kad apribojimai, kad Kompiliavimo aš persikėlė į PICBasic Pro.Aš turiu pasakyti, kad nė viena iš šių medžiagų yra pigus.Bet aš rašau jį savo verslo mokesčių.Jūs turite suprasti, kad PBasic dėl pagrindinio Spaudas 1 modernizavimą IPS Basic for PICs ir PBasic2 modernizavimą PICBasic Pro.www.melabs.com yra gamintojas iš PICBasic ir IPS Pagrindinis Pro kompiliatoriuose.Abi kartu su kodo rašymo programa Microcode Studio.Taip pat galite pamatyti šią stuff at www.rentron.com.Bruce, savininkas, turi daug samouczków apie savo svetainę, ir yra geras šaltinis žinias apie daug šioje srityje.Taip pat galite goto į PICBasic forume ne www.picbasic.co.uk.Ten jie forumai tiek Kompiliavimo programas ir daug naudingos žmonėms atsakyti į jūsų klausimus.Jie skatina naudoti PAIEŠKA setup pirmiausia kaip jums greitai pamatyti, kad daug temų, yra atsakyta daugiau ir daugiau.

Yra keletas kitų formų į PAGRINDINĖS kalba ten taip pat Mikrobasic ir MBasic.Galite google šių.Mikrobasic yra per Jugoslavijoje manau.Jie taip pat sudaro didelę prototipų ir plėtros mechanizmus.Jei ketinate gauti rimtą šios programavimo stuff tada tikrai turėtų investuoti į EasyPIC4.Palyginus su visais kitais "žaislais" ten, tai yra vienas mažiausių sąnaudų sistemas, bet Jums taip daug pinigų.Turiu EasyPIC 2.Puiki priemonė!

Tikiuosi, kad ši rasite atsakymus į savo klausimus ir suteikia pakankamai informacijos, kad jums užsikabinęs.

Have a nice day,

BobK: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back