ir substrato triukšmas

F

flyinspace

Guest
Hi everyone,

Kas žino, energijos tiekimo ir substrato triukšmo masto mišraus signalo IC?Tarkime, kad elektros energijos tiekimas yra 5V ir grandinės MCU.Aš planuoju modeliuoti CMRR pajėgumą Diferencialinė grandinę, todėl įtraukti tam tikrą triukšmo šaltinių yra būtina, manau.

Girdėjau, kad elektros energijos tiekimo ir substrato triukšmo priklauso žemo dažnio triukšmo.Noriu žinoti žemo dažnio triukšmo ribos, ir 10Hz ~ 1MHz resonable?Kaip apie triukšmo amplitudę, gal 50mV?

Jei aš žinau dažnių ir amplitudės maitinimo triukšmo, tada aš galiu sukurti triukšmo signalą, MATLAB, kuri gali būti kaip PWL triukšmo šaltinis papildomas jungimas.Pagaliau, veikia laikinas analizę galima stebėti CMRR pajėgumus.

Thanks & best regards,
flyinspace

Manau, kad substratas triukšmo daugiausia sudaro aukšto dažnio triukšmą (ypač dėl perjungimo triukšmo skaitmeninės grandinės).Aukšto dažnio triukšmas keliauti per substratą ir sujungtas su Analog Circuit per capacitances.

galime modeliuoti substrato triukšmo jokio posto layput paketą?

Ar pfd perjungimas į PLL po spyna sukelti substrato triukšmas?

linkėjimai
Amarnath

į Cadence nėra įrankiai
http://www.cadence.com/datasheets/4911_VirtuosoSubNoise_DSfnl.pdf

nes manau, kad skaitmeninių dalyvauja projektavimo ir RF yra pagrindinis šaltinis substarte triukšmas
bet fiksavimo galime pasakyti pfd yra gana ne daug triukšmo, tačiau yra perjungimaskhouly

Kad modelis savo triukšmo elektros tiekimo arba substrato, ir turėtų apimti tuos induktyvumas ir talpa nuo suvirinimo vielos ir laikrodžio sistemos dažnis ir apkrova apskaičiuota jūsų suminė galia.Tada naudojant dv = L * di / dt, DI = C * dv / dt, kad modelis ur "Susitelkusius" triukšmo.
Triukšmo dažnis skleisti didelio dažnio diapazonu, jei jūsų dv / dt yra didelis.
That's my opinion.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back