N
nikhilele
Guest
Aš esu desgning IR artumo jutiklio automatinio šviesos, Aš naudoju TSOP1738 spindulių jutiklis, kuris yra žemiau duomenų formato [kodas] skiriamasis ženklas tarp duomenų signalo ir trikdžių signalo nešlio dažnį, trūkimo ilgis ir muito ciklo. Duomenų signalas turi atitikti šias sąlygas: • nešlio dažnis, turėtų būti glaudžiai centras dažnių praeinamumo (pvz., 38 kHz). • Kadrai ilgis turėtų būti 10 ciklų / sprogo ar ilgiau. • Po kiekvieno sprogo, kuri yra tarp 10 ciklų ir ne mažiau kaip 14 ciklų 70 ciklų atotrūkis laiko būtina. • Už kiekvieną sprogo, kuris yra ilgesnis nei 1,8 ms atitinkamą laiko atotrūkis yra būtina, kai duomenų srautas. Šis atotrūkis metu turi turėti bent samelength sprogo. [/Code], jei mes donot tai gauname labai mažai masto, jei aptikimo Dabar aš galiu transmitt panašių formatu, naudojant artumo nustatymas kontrolieriui i vienu metu aptikti paties modelio, kuri yra perduodama ty man reikia sunkiųjų multitasking. Aš noriu naudoti siųsti ir gauti pats duomenų valdytojas, tiek, kiek tai yra įmanoma, aš įgijo sėkmę, tačiau nėra nepriekaištinga. I mažesniu greičiu, o ne imuninė kitų spindulių šaltinius, pavyzdžiui, televizoriaus nuotolinio