IPT

P

prodigyaj

Guest
Sveiki visi! Aš ką tik prisijungė šiandien šiame forume ir tai buvo taip nuostabu matyti žmones aktyviai dalyvauti, padedant vieni kitiems. Turiu prisipažinti, kad, kaip naujas aš į šį forumą, aš esu nauja mikro valdikliai taip pat. Aš planuoju dirbti bet kokį projektą, padedant AT89s52 (8051 architektūra). Turiu visas įranga pasiruošę išbandyti AT89s52 bet aš nieko nežinau apie sąsajų kompiuterių ir programų perdavimo valdiklis. Žmonės sako, kad geriau padaryti savarankiškai atlikti sistemos programuotojas, bet yra naujokas im nežino IPT? Norėčiau sužinoti, kas tiksliai yra ISP ir kaip aš galiu padaryti ją savo? (Pirmenybę nuosekliojo ryšio) Taip pat norėčiau žinoti, gali RX ir TX terminaluose 8051 valdiklis gali būti naudojamas programos vadovo?

Sveiki galite TRU, kad į teismą IPT į paieškos laukelį ir u gaus explanitions daug apie Isp

Žmonės sako, kad geriau padaryti savarankiškai atlikti sistemos programuotojas, bet yra naujokas im nežino IPT? Norėčiau sužinoti, kas tiksliai yra ISP ir kaip aš galiu padaryti ją savo? (Pirmenybę nuosekliojo ryšio) [/citata] Prašome pažvelgti į [url = http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit% 20 /] Build Your Own mikrokontroleris Projektai [/url], yra daug AT89Cxx projekto, įskaitant visus pasirengusi natūra padaryti IPT grandinės ir programa
Taip pat norėčiau žinoti, gali RX ir TX terminaluose 8051 valdiklis gali būti naudojamas programos vadovo?
Ne

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back