IPT už AT89S52-reg

A

adamarul

Guest
Hi all,
Aš dalyvauja kuriant IPT už AT89S52.I ve dowiedza per pdf s, kad joks išorinis įrenginys (išskyrus kompiuterį) reikalinga programavimo controller.I naudoju LabVIEW ir HEX failo skaitymo ir siuntimo duomenų valdytojas. Žemiau yra abejones i:

1.which iš šių uostų, gali būti naudojami?USB: Eilės
2.which signalas gali būti naudojamas kaip SCLK už SPI?
3.Do reikia nustatyti bet Baud tarifą valdytojui siuntimo duomenis?
jei taip ... kaip nustatyti programavimo valdytojas ir kaip funkcija, kai reset pin yra iškedentas aukšto?

Hai

Prieš pradedant perskaitykite duomenų apie at89s51 Isp skyriuje.

Manau arba usb ar serijos negali būti prijungtas tiesiai į tikslą S51, inbetween jums reikia valdytojas turi atlikti savo darbą

MicroCon

I
didnt rasti jokių tarpinių modulio reikalavimai vadove.Be to, tarpinės įrangos modulis nėra būtinas, kai ir eiti į LabVIEW.
Aš atėjau, kad žinote, kad projektas gali būti padaryta "bitų sprogimo" paraišką.

Bit banking tai ir padaryti gimęs savo PIT variklio naudojant portpins & pateikė reffering dėl duomenų
ir literatūros PIT communication.nake šio kaišteliai veikti kaip už literatūroje.
U Ar inicijuoti CLK, MOSI, Sojų pasta, CS kaiščių.

adamarul rašė:

I didnt rasti jokių tarpinių modulio reikalavimai vadove.
Be to, tarpinės įrangos modulis nėra būtinas, kai ir eiti į LabVIEW.

Aš atėjau, kad žinote, kad projektas gali būti padaryta "bitų sprogimo" paraišką.

tiesiogiai programavimas IPT galima naudojant lygiagrečiai uosto programuotojas
jie lengvai sukurti
ir jei Jūs neturite jokios uosto nusipirkti USB lygiagrečiai uosto konverteris
programinę įrangą, jiems jau yra laisvai internete
ir taip pat be tarpinių reikia

Aš jau naudoju vieną

http://www.ikalogic.com/isp.php

adamarul rašė:

Hi all,

Aš dalyvauja kuriant IPT už AT89S52.I ve dowiedza per pdf s, kad joks išorinis įrenginys (išskyrus kompiuterį) reikalinga programavimo controller.I naudoju LabVIEW ir HEX failo skaitymo ir siuntimo duomenų valdytojas. Žemiau yra abejones i:1.which iš šių uostų, gali būti naudojami?
USB: Eilės

2.which signalas gali būti naudojamas kaip SCLK už SPI?

3.Do reikia nustatyti bet Baud tarifą valdytojui siuntimo duomenis?

jei taip ... kaip nustatyti programavimo valdytojas ir kaip funkcija, kai reset pin yra iškedentas aukšto?

Dėka mvs Sarma, sau_sol ir microcon555.your idėjas ir pasiūlymus buvo gundomas man sukurti daug didesnių projektų nei aš daryti.

Aš tikrai domina kurti USB programmer.however aš dar žinote apie protocol.I taip pat manau, kad kai kurios išorės grandinės reikia jam įgyvendinti.
" complete the design without any hardware.so that it can be used anywhere in the world with a computer alone.I will update you the progress in my work.

taip, kaip pirmą žingsnį,
nors "mes"
baigti kurti be hardware.so, kad ji gali būti naudojama bet kurioje pasaulio vietoje su kompiuteriu alone.I atnaujins jums pažangą mano darbą.

Baigęs šį, mes būtinai išbandykite mūsų rankas į plėtrą USB programmer.Po 3 valandas:Ir dar vienas abejonės ....
nėra posibility paversti RS232 logika lygiai Ru uosto TTL / CMOS logika mastu programinės įrangos (be naudoti papildomus hardwares !!!!!!)

adamarul rašė:Ir dar vienas abejonės ....

nėra posibility paversti RS232 logika lygiai Ru uosto TTL / CMOS logika mastu programinės įrangos (be naudoti papildomus hardwares !!!!!!)

sau_sol rašė:

tiesiogiai programavimas IPT galima naudojant lygiagrečiai uosto programuotojas

jie lengvai sukurti

ir jei Jūs neturite jokios uosto nusipirkti USB lygiagrečiai uosto konverteris

programinę įrangą, jiems jau yra laisvai internete

ir taip pat be tarpinių reikiaAš jau naudoju vienąhttp://www.ikalogic.com/isp.php

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back