IPS programuotojas schematinis

Q

quinceanyos

Guest
Sveiki žmonės! Man reikia IPS programuotojas schema. gali kas nors suteikti man vieną?

[Quote = quinceanyos] hi people! Man reikia IPS programuotojas schema. gali kas nors suteikti man vieną? [/quote] www.winpicprog.co.uk Ozipice'r programuotojas, visą schemos, PCB išplanavimas ir programinę įrangą, kuri palaiko nuotraukų skaičius, taip pat vadovėliai gauti vieną prasidėjo. Sėkmės

Pirmiausia jūs galite ieškoti per šį forumą .. Yra informacija apie programuotojai daug:) Ieškokite Mikrovaldikliai atrankos Apie mane: Aš naudoju Pro 2 pic programuotojas. Jis yra geras ir be jokių problemų (bent šiuo metu)

šio JDM semms modifikacijos dirbti geriau nei originalas.

Jei naudojate įkrovos jums reikės tik max232 ir reset mygtuką ....... :p

Bet paprastas USB tipo programuotojas. Nereikia jaudintis už programuotojas įtampos. dėl

Kas, kad pakeitus? Aš tai su JDM ir IC-Prog problema .. aš padariau JDM būti sujungti IC-Prog per 9 smeigtukai serijos kabelis. Tada aš sužinojau, mano nešiojamas neturi Serial Port tik LPT1 ir USB .. Ką aš galiu padaryti?

Manau, kad tik paprastas dalykas, kad jūs galite padaryti, tai pirkti USB į RS232 konverteris arba PCMCIA kortelę wiith nuoseklųjį prievadą. ji neturėtų būti per brangus. Keitimas į grandinę yra didinti VPP įtampa 13,3 V, nes kai kurios serijos uostuose negali tiekti pakankamai srovės tegul Charge Pump didinti į tikslią IPS s VPP. kai Nuotraukos yra tikrai jautrus ir jūs negalite programą ji jei nepasiekia Thatâ įtampos. Aš turėjau problemų su PIC16F876A vietoj PIC16F84 yra ne problemų.

Sveiki, .. Ar kas nors pateikti man su lygiagrečiai programuotojas atsakingiesiems, išskyrus "IPS VISI ".??? Aš tikrai vertiname jūsų pagalbą.

Labai ačiū ji tikrai padeda, bet gaila, kas jo pavadinimo ICPROG.? Ar Tait lygiagretusis.? Thanks a lot:)

Labai ačiū ji tikrai padeda, bet gaila, kas jo pavadinimo ICPROG.? Ar Tait lygiagretusis.? Thanks a lot
Naudokite nustatymą Tait Serijos Programuotojas ir patikrinkite Žymėti MLCR ir invertuoto VCC .. Štai ir viskas ..

Tai PIC Multi-programuotojas ir jo Maitinimo šaltiniu Programinė įranga grandinės: Naudokite WinPic tikimės padėti U 8) "Nuo Kitsrus"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back